[ONCE]TWICE討論區(52) 準備迎接飯站發來的賀電 - Season Greeting!

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
睇黎繼演唱會又要去韓國走番轉 我個腎呀

咁多位Jelly狗準備好味

(ONCE lst JELLY Ticket Sale: only if remaining seats are available afte r ONCE 1st CANDY ticket sale)
二等公民

上次經驗話我知,要感恩你係二等公民

Details Please

都唔洗搶,輕鬆揀位
(咁當然最靚嘅位係無份,但淨返嘅都唔差)

好似咁岩放假
可以飛返轉
以家重申唔申請到Jelly?

NO,冇JELLY既話,狗都不如

都唔洗搶,輕鬆揀位

好似咁岩放假
可以飛返轉

係咪歧視新飯

可以買牛 暫時唔見要check身份

留返啲錢買周邊算
唔撚益班黃牛

唔係話歧視新飯
只係JELLY係狗
但連JELLY都唔係
我都幾擔心新飯仲可以有咩機會入到場(除左牛)

Signal monograph 代購by 定延post巴絲打

https://instagram.com/p/BZKqRzZHukj/

價格:250 (已包國際運費 唔使補錢)
今個post超額推完
就黎又1001

兩日fan meeting 係咩玩法
等於迷你演唱會?

應該似係啦。唱6-7 首歌加瘋狂傾計遊戲+拍片出 DVD 再出週邊

咁多位Jelly狗準備好味

(ONCE lst JELLY Ticket Sale: only if remaining seats are available afte r ONCE 1st CANDY ticket sale)
二等公民

都唔洗搶,輕鬆揀位

好似咁岩放假
可以飛返轉

係咪唔係 jelly, 黃牛買到飛都冇得睇?會否 check ID?
就黎又1001

趕得上家姐生日

9up 左咁多日終於推爆

幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞