[ONCE]TWICE討論區(52) 準備迎接飯站發來的賀電 - Season Greeting!

1001 回覆
44 Like 12 Dislike

大家既腎力強大

期待下次CB銷量再破記錄

要打捯lane 1

大家既腎力強大

希望今年破百

咁大家要出多分力啦

已經儲緊腎,今年要破百

35萬 lane1級別

Lane1始終有呃錢聖誕版
不過唔排除公司今年有同一個玩法
務求破百

但聖誕版係 real 高質
真心覺得抵比佢食
http://cfile22.uf.tistory.com/image/9977DF3359B9F41725F76A

棟起隻腳個下
黑社會大佬

weak

大家既腎力強大

希望今年破百

咁大家要出多分力啦

已經儲緊腎,今年要破百

35萬 lane1級別

Lane1始終有呃錢聖誕版
不過唔排除公司今年有同一個玩法
務求破百

但聖誕版係 real 高質
真心覺得抵比佢食

有埋新歌就完美
咁靜架
ig又有野睇

明日ZIP TV TWICE最新映像解禁
https://twitter.com/ZIP_TV/status/908273258113445888
唔知有咩睇, 可能就黎有日本活動

豆腐表示推POST推到攰

人呢

人呢

( Show Blocked User - 甩甩甩甩甩賣墮 )
( Show Blocked User - 甩甩甩甩甩賣墮 )

喂 你係就block 哂咁多條友

block埋我唔該

block埋我唔該

剩係block我一個算點先

block埋我唔該

佢淨係識block開post個個
唔明點解要理佢
死毒撚r 存在感

block埋我唔該

唔明點解要理佢
死毒撚r 存在感

做乜鳩 精神病唔好理佢啦

block埋我唔該

唔明點解要理佢
死毒撚r 存在感

做乜鳩 精神病唔好理佢啦

呢個傻鳩不嬲都係音樂台扑KPOP既人
係第二個PO早就見過佢,扑撚左唔洗理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞