[ONCE]TWICE討論區(52) 準備迎接飯站發來的賀電 - Season Greeting!

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
We are proud to announce the one magical week
that unites Asia with music
2017 MAMA is coming to Vietnam, Japan and Hong Kong!

음악으로 하나 되는 아시아 최고의 축제!
2017 MAMA가 베트남-일본-홍콩에서 개최됩니다.

Please welcome 2017 MAMA
11/25 Vietnam @ Hoa Binh Theatre
11/29 Japan @ Yokohama Arena
12/1 Hong Kong @ AsiaWorld-Expo, Arena

#Mnet #엠넷 #2017MAMA #MAMA #MnetAsianMusicAwards
We are proud to announce the one magical week
2017 MAMA is coming to Vietnam, Japan and Hong Kong!

11/25 Vietnam @ Hoa Binh Theatre
12/1 Hong Kong @ AsiaWorld-Expo, Arena

#Mnet #엠넷 #2017MAMA #MAMA #MnetAsianMusicAwards

希望今次香港人爭氣比返個好印象佢地睇
btw唔知搶飛又要搶成咩樣了
咁啲獎點分法
3地重複咁分獎比同一批人
定3地分獎比唔同嘅人

等睇香港得d細隊
一日未出名單 一日都唔好慶祝住
新POST留名
咁啲獎點分法
定3地分獎比唔同嘅人

等睇香港得d細隊

我覺得ment分3地搞真係嫌自己朵唔夠臭
3地充一得獎名單即係玩idols,唔去就唔俾面,去就忙上加忙
3地有唔同獎,更加加臭分獎禮個名

搞到開演唱會咁

如果佢一場韓國本地搞,一場海外搞,我都覺得還說得過去,可以話本土同海外有唔同觀點
而家3場都海外,我如果仲住係韓國就真係有啲嬲

簡單啲講就係[錢]
一個咁嘅頒獎禮 係韓國搞 一張原價飛先係10000won 左右, 但出左國外就可以十萬won一張
再加上MAMA係MNENT搞 MNENT係有線台
唔似其他頒獎禮如MMA, 首爾歌謠,金唱片等 係地上波 MBC , KBS, SBS 搞

所以計成本 計收益 一定唔會係韓國國內搞

希望今次香港人爭氣比返個好印象佢地睇
btw唔知搶飛又要搶成咩樣了

越南同香港都係垃圾

no eye see
咁啲獎點分法
定3地分獎比唔同嘅人

等睇香港得d細隊

我覺得ment分3地搞真係嫌自己朵唔夠臭
3地充一得獎名單即係玩idols,唔去就唔俾面,去就忙上加忙
3地有唔同獎,更加加臭分獎禮個名

搞到開演唱會咁

如果佢一場韓國本地搞,一場海外搞,我都覺得還說得過去,可以話本土同海外有唔同觀點
而家3場都海外,我如果仲住係韓國就真係有啲嬲

簡單啲講就係[錢]
一個咁嘅頒獎禮 係韓國搞 一張原價飛先係10000won 左右, 但出左國外就可以十萬won一張
再加上MAMA係MNENT搞 MNENT係有線台
唔似其他頒獎禮如MMA, 首爾歌謠,金唱片等 係地上波 MBC , KBS, SBS 搞

所以計成本 計收益 一定唔會係韓國國內搞

但係咁樣分實在太ON9

母女line

jitzu
頭版多賢簡介次序錯左 同埋斷開左

Sor 我照cop template無對到

真係有人慢慢睇

第一次入post時我都有睇哂

第一次係會,之後就唔再睇架啦

間唔中開新po果陣會睇一次
睇下有冇錯漏嘛 方便新嘅once睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞