[ONCE]TWICE討論區(52) 準備迎接飯站發來的賀電 - Season Greeting!

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
哇屌 得罪講句 好核突啊 x12

靠樣carry

Cody fashion sense 我真係識條spring

馬口至

腎好似冇咁高

我唔要吳君如呀
比返孔劉我

呢張都唔似

完全諗唔通佢哋D計劃

無法同意更多
Will have Hi-touch event too on Oct 21 (Sat) at Makuhari and Oct 28 (Sat) in Kobe.

未經證實
Will have Hi-touch event too on Oct 21 (Sat) at Makuhari and Oct 28 (Sat) in Kobe.

未經證實

http://shop.tsutaya.co.jp/cd/product/4943674270712/
日單黎啦

但係d髮型做乜鳩

我想定延剪頭髮

腎好似冇咁高

鞋墊=life
我估1030韓國CB
首先 Got7 11月中出日碟 佢哋韓國cb會早過日本
Day6亦提早9月尾cb 所以估計got7 10月頭cb
打榜3-4星期
就啱啱好到Twice
而日單一來穩定到日本人氣
二來可以吸引日本睇埋佢哋韓國cb
三來 1030出歌 可以順便儲 streaming
博拎11月月冠
Singal已經冇拎月冠 所以要努力衝返個

利申 9up
其實不如下年年頭再cb好過
十一月又要準備埋年尾一大堆頒獎典禮
忙死

隔太耐 而且公司都想谷銷量 希望今年做到過百萬
我估1030韓國CB
首先 Got7 11月中出日碟 佢哋韓國cb會早過日本
Day6亦提早9月尾cb 所以估計got7 10月頭cb
打榜3-4星期
就啱啱好到Twice
而日單一來穩定到日本人氣
二來可以吸引日本睇埋佢哋韓國cb
三來 1030出歌 可以順便儲 streaming
博拎11月月冠
Singal已經冇拎月冠 所以要努力衝返個

利申 9up

咁點解唔早一星期日本cb?賺得仲多 人氣穩定得仲好

況且一隊係韓國打氣嘅一線女團 兩週年個日竟然仲打緊日本歌 韓飯冇唔gur就怪

應該都有睇返個陣日本有咩人出碟
1018暫時冇乜強大對手
同埋都唔係次次一定就到啲日子
韓國cb一定係揀星期一
咁假設got7cb係10月初
咁twice想就都係23/30-10 or 1106
我覺得係1030係睇埋Hitouch 呢個因素啫
況且韓飯冇你講個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞