沈門師兄弟吹水區暨拜師區(137)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
大步躐過!
咁啦,徙置區都係基butt師兄開,唔得閒就我開,同三師兄開,搵是但邊位識改圖嘅改聖物,帶埋過去,點樣?
呢段時間,至於聖物圖有勞大家監督,識ps 同小畫家既就可以打交叉。
咁啦,徙置區都係基butt師兄開,唔得閒就我開,同三師兄開,搵是但邊位識改圖嘅改聖物,帶埋過去,點樣?

大回

照開吹水區吧?呢個係大師兄創下既,反正我係第一個開,宜家大師兄有事,我地就輪住開?
阻力位大家confirm就改得,唔建議全部copy,話明徙置區,從簡,有聖物就得

照開吹水區吧?呢個係大師兄創下既,反正我係第一個開,宜家大師兄有事,我地就輪住開?

冇梁朝偉同入門儀式喎

冇梁朝偉同入門儀式喎

入得黎就係兄弟啦,唔洗入門
群龍無首

冇梁朝偉同入門儀式喎

入門儀式從簡啦,都要歡迎新師弟妹加入
呢段時間,至於聖物圖有勞大家監督,識ps 同小畫家既就可以打交叉。

拉長嗰吓小畫家攪唔掂,我估計要拉長
最後決定係搬去徙置區先還是呢度照開?
大回

我手上得1張..輕鬆

徙置區 1

徙置
呢度等大師兄
好啦,徒置區吧,
大回

我手上得1張..輕鬆

比佢打到止賺位 得番一恆一國
等位買多一張國
好啦,徒置區吧,

咁唔得閒或者想唞吓去草叢就出聲,我或者3師兄補上,因為經常爆post,工作多咗,唔同以前啦
各位,我因家中有事,再無心情上嚟,一切已經唔重要,我唔會再無開新po,你哋如果想繼續,就要你哋自己開新po喇,事件好突然,唔想講太多。
最後請各位可唔可以講聲:大步攬過!
多謝!

大步攬過 我地搞好沈門 等你歸位
好啦,徒置區吧,

但係徙置區可唔可以多番少少野
倒如阻力圖(大師兄果抽野)
好啦,徒置區吧,

但係徙置區可唔可以多番少少野
倒如阻力圖(大師兄果抽野)

可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞