【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XIV

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

日本巴打?

亞馬遜訂咋
我起左d貼紙出黎痴電腦

日版有冇bonus track

日本巴打?

亞馬遜訂咋
我起左d貼紙出黎痴電腦

日版有冇bonus track

有 不過係舊歌live版

日本巴打?

亞馬遜訂咋
我起左d貼紙出黎痴電腦

我都諗緊點處置張貼紙
如果由得佢痴喺塊保鮮紙
塊保鮮紙走樣嘅時候會搞到塊貼紙好肉酸

有啲貼紙我會貼喺個crate度不過多數係label/store stickers

電視播完lost in translation 即刻聽

電視播完lost in translation 即刻聽

又係 Scarlett
MLA 好文青既咩?
我就係從未睇過佢地同時又覺得適昏的年齡入面d生活態度幾似形容緊我先上係現場一睹佢地既風采

Live比我想像中好睇
今次都諗緊去唔去睇好
有預感大麻搭巴士首新歌會係啲人最high果一part

隻碟入面五點鐘去天光墟入面d發神經野根本就係我會做既野黎

食吉野家果首歌寫緊既野都經常發生係我身上 不過對方唔係親戚變左係我d朋友 我想佢地永遠唔會理解點解我成日推左d約寧願自己一個食飯

京東民宿夜聽到眼濕濕 由於父母工作關係係我讀中學到大學都成日唔係香港 係得係我好細個果陣先多時間相處

男神與寇比力克 我想我就係當中既「男神」 諗起好多日常既事

總知成隻碟有笑有淚有窩心 算係一張幾令我投入既作品黎

回到中學的暑假 春天的車廂 迷人的頸巾
完全就係我 連事件地方都一樣

可否試一次?
與我閒時亂搭巴士,
由上環到天后,

拖著我手到我話夠。
請跟我一次,
與我二時搭到十時,
什麼都也可以,
搭到累時吃百力滋

佢哋係我最鐘意嘅本土嘢 可惜當時太緊張 無去細數天花板下嘅紙飛機

https://www.youtube.com/watch?v=2HDqn8lZod8

milan我每次都聽到喊
記得有年同exexex接近分手邊緣 定冷戰到就黎分手
之後大家都去左睇同一場live
唱到milan我忍唔到喊到仆街

MLA 好文青既咩?
我就係從未睇過佢地同時又覺得適昏的年齡入面d生活態度幾似形容緊我先上係現場一睹佢地既風采

Live比我想像中好睇
今次都諗緊去唔去睇好

食吉野家果首歌寫緊既野都經常發生係我身上 不過對方唔係親戚變左係我d朋友 我想佢地永遠唔會理解點解我成日推左d約寧願自己一個食飯

京東民宿夜聽到眼濕濕 由於父母工作關係係我讀中學到大學都成日唔係香港 係得係我好細個果陣先多時間相處

可否試一次?
與我閒時亂搭巴士,
由上環到天后,

拖著我手到我話夠。
請跟我一次,
與我二時搭到十時,
什麼都也可以,
搭到累時吃百力滋

佢哋係我最鐘意嘅本土嘢 可惜當時太緊張 無去細數天花板下嘅紙飛機

https://www.youtube.com/watch?v=2HDqn8lZod8

點解仲未見你爆你啲ex嘅衰嘢 同仲有佢哋啲閃卡流出?

9up
btw ex出軌在先 但而家直頭unfollow unfrd哂我d social media
男人老狗洗唔洗咁撚小氣
MLA 好文青既咩?

Live比我想像中好睇
今次都諗緊去唔去睇好

可否試一次?
與我閒時亂搭巴士,
由上環到天后,

拖著我手到我話夠。
請跟我一次,
與我二時搭到十時,
什麼都也可以,
搭到累時吃百力滋

點解仲未見你爆你啲ex嘅衰嘢 同仲有佢哋啲閃卡流出?

9up
btw ex出軌在先 但而家直頭unfollow unfrd哂我d social media
男人老狗洗唔洗咁撚小氣

上次你又話佢偷睇你Instagram嘅

ENDtroducing....

推爆個POST開新先
Pish
https://lihkg.com/thread/407087/page/1?post=1

New Post Open 左

go new post
樓鹿偷懶

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞