摩天輪新公司TECL 係乜東西?

445 回覆
1947 Like 4 Dislike

TECL搞aia?

我估新公司唔係志在個輪, 反而係想搞堆檔口租畀人,一個10萬,廿個都回本
推到上報

但點解間公司係新成立既?

的確係搞AIA
條友成日開新公司玩
根本拎唔到舊現錢出黎買輪先係重點

我估新公司唔係志在個輪, 反而係想搞堆檔口租畀人,一個10萬,廿個都回本

靠個輪就食屎啦, 個輪最值錢係佢上面既廣告同埋撻地要黎搞活動,租佢場搞一日活動都唔少錢, 仲要d活動唔係淨係租一日, setup 拆場都計埋!
巴打

的確係搞AIA
條友成日開新公司玩
根本係傾唔埋個價錢 先係重點

做收購次序應該係要落實基本條款 包括價錢
之後先至會要求proof of fund
PoF唔同國家有唔同要求
簡單嘅可以只係一封銀行support letter

根本係Swiss想用質疑TECL來施壓
其實做法好無賴 依家公開招標係按清楚條件
上次佢中標條款都係自己同意
今次佢入標價錢唔夠人哋高 輸左就咁

使乜擔心TECL識唔識做
反正佢已經俾咗政府六個月租當係保證金
到時屙屎唔出 無錢交租咪終止佢合約
巴打好波

的確係搞AIA
條友成日開新公司玩
根本係傾唔埋個價錢 先係重點

做收購次序應該係要落實基本條款 包括價錢
之後先至會要求proof of fund
PoF唔同國家有唔同要求
簡單嘅可以只係一封銀行support letter

根本係Swiss想用質疑TECL來施壓
其實做法好無賴 依家公開招標係按清楚條件
上次佢中標條款都係自己同意
今次佢入標價錢唔夠人哋高 輸左就咁

使乜擔心TECL識唔識做
反正佢已經俾咗政府六個月租當係保證金
到時屙屎唔出 無錢交租咪終止佢合約

所以有錢俾就唔理佢合唔合資格都可以中標?

面積細咗24%,但係租金升咗差唔多成倍????

唔出高d租金點贏到個tender呀
某程度上Swiss AEX輸tender輸在租金, 租金係佔唔少分...
推上報
一定要推 又利益輸送
推,巴打好有心
Push
香港01係中資背景, 所以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞