[推到完Show]陳柏宇 SPEECHLESS Live In Concert 2017 演唱會(3)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
有無人想一齊上網禁680
本身買兩張
如果有人一齊搶 買多幾張開心些牙
我個面封哂鐵馬 但又唔係俾你排隊
突然好驚

咁激烈 呢邊加埋我得五個人

得我一個人咋
佢純粹商場唔俾你入去個area咋
屌我宜家驚間通利唔開咋
我琴日去沙田間通利睇過 個舖頭門口有貼去邊到排隊喎

係咪喺後樓梯排 近停車場門口果度

佢係寫近停車場入口嗰到 但係我都唔係好清楚邊到 所以唔排通利 唔知係咪對住icac定第二個門口
突然好驚

得我一個人咋
屌我宜家驚間通利唔開咋

佢係寫近停車場入口嗰到 但係我都唔係好清楚邊到 所以唔排通利 唔知係咪對住icac定第二個門口

好 唔該巴打 排緊隊啦 不過超大雨 早知去大會堂排啦
突然好驚

得我一個人咋
屌我宜家驚間通利唔開咋

我唔想相認呀 不過大會堂唔多人有冇瓦遮頭
突然好驚

得我一個人咋
屌我宜家驚間通利唔開咋

我唔想相認呀 不過大會堂唔多人有瓦遮頭
突然好驚

得我一個人咋
屌我宜家驚間通利唔開咋

大會堂一定超多人
又有啲阿婆唔知頭唔知路去排
之前係入面做 班友hocc都排得好興奮
去到問完一大輪就走
唉屌今次係10點開賣
我仲只請左9-10點假
去葵芳劇院排算
上網買到既機會大唔大?
有無人可以幫手買12/3 680兩張
當然我都會上網搶
搶多左開心些牙比連登仔

黑到咁

算比面喇
想問係aeg買左飛 係咪一定要驗證先係買到?
上星期去左旅行 但返到香港咩都收唔到
但朋友又收到
多唔多人排隊ar ?
多唔多人排隊ar ?

排eason + jason +bts
想問係aeg買左飛 係咪一定要驗證先係買到?
上星期去左旅行 但返到香港咩都收唔到
但朋友又收到

打去aeg問
陳柏宇 紅館演唱會 2017
http://www.tickethk.com/concert-ticket/1290

演出日期: 2017年12月2日 - 3日 (共2場, 已加場1次)
門票價錢: HK$680 / $480 / $300
演出場館: 紅磡香港體育館

公開發售: 2017年9月5日10am起 城市電腦售票網 Urbtix
方法1) 網上購票: http://www.urbtix.hk
方法2) 電話購票: 2111 5999
方法3) 門市購票: 通利琴行及其他售票處
(* 售票首天每人每次限購票10張)

班南亞人炒哂車
係城電條隊排Eason
班南亞人炒哂車
係城電條隊排Eason

通利好似無分

所以去政府場地買最好

黑到咁

想問$480係邊d位藍色果d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞