[推到完Show]陳柏宇 SPEECHLESS Live In Concert 2017 演唱會(3)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
得巴打一個推
want 12/2
$300 x 2
tg
europesuper

黃牛死全家
理撚得你咩理由
非原價+原手續費放或低於前者全部都係黃牛

黃牛死全家
理撚得你咩理由

加多杯凍檸茶都得掛........

諗住放$340x2,不過飛未到手好難放

黃牛死全家
理撚得你咩理由

巴打係咪真係放?

黃牛死全家
理撚得你咩理由

巴打係咪真係放?

緊係放啦,但係未有飛係手喎
12月3號既飛黎

BTW,係絲打
公售買咗3號飛,所以想原價放返2號嘅優先飛680 4連
11月先有飛,有意純粹留個tg俾我,唔洗俾訂

黃牛死全家
理撚得你咩理由

巴打係咪真係放?

緊係放啦,但係未有飛係手喎
12月3號既飛黎

BTW,係絲打

[member] Sorry 絲打
btw, 有興趣收飛,我留 tg 比你
https://t.me/smart_b
唔該絲打 [/member]
如果你唔買
正常會有另一個好想睇到個場show嘅人以原價購入
黃牛就係黃牛
唔好咁大條道理
話放貴幾蚊
如果你唔買
黃牛就係黃牛
唔好咁大條道理
話放貴幾蚊

本身想收番20蚊車錢 當我無放過
如果你唔買
黃牛就係黃牛
唔好咁大條道理
話放貴幾蚊

本身想收番20蚊車錢 當我無放過

咪理佢啦你估交收唔洗錢咩
如果你唔買
黃牛就係黃牛
唔好咁大條道理
話放貴幾蚊

真Fans撳到入去就話啫,撳唔到入去咪又係益左啲真黃牛

講多都哂氣,依家又唔係貴一百幾十去賺錢,$8一杯凍檸茶都飲唔到啦

有興趣 要2張
tg: pang806

有興趣 要2張

有性趣 要2張
tg: UpsetLife

有興趣 要2張

Tg搵唔到你
請問有無巴打可飛換飛
可加錢換其他680 2連 75段 15行

栗佬

我想加錢飛換飛
但我行數重後過你
如果你唔買
黃牛就係黃牛
唔好咁大條道理
話放貴幾蚊

支持原價放 aeg 手續費都唔好計 先係原價放
大家都係柏宇fans 計咁多做乜
黃牛就係黃牛

想要2張連位
tg irvingleee

想要2張連位
tg irvingleee

想要2張連位
tg: lihkgluger
因事想換飛
3/12 星期日尾場 $480 28行 換同價位 480 兩連
PM Please
因事想換飛
3/12 星期日尾場 $480 28行 換同價位 480 兩連
PM Please

Tg: https://t.me/OkayLaw
收300 or 480
邊日都冇所謂
兩張連位
TG: https://t.me/Kitc92
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞