[推到完Show]陳柏宇 SPEECHLESS Live In Concert 2017 演唱會(3)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
至於歌單方面,Jason仍在頭痛當中,因歌迷通常想聽舊歌,但自己卻想演繹更多新歌,「相信早期鍾意陳柏宇嘅fans,都會想聽到《車匙》、《你瞞我瞞》同埋《別來無恙》嗰啲,但自己想唱啲比較新嘅歌,因為舊歌多數圍繞愛情,題材同思維模式係比較慘,但係我本身其實唔係咁嘅人嚟,所以自己想唱多啲近期比較貼近我心聲嘅歌,好想由心而發去演繹畀大家聽。我諗最終係一半舊一半新咁啦!」

其實佢舊歌真係好聽好多 佢堆新歌曲詞都係唔掂居多

舊歌真係聽極唔厭
至於歌單方面,Jason仍在頭痛當中,因歌迷通常想聽舊歌,但自己卻想演繹更多新歌,「相信早期鍾意陳柏宇嘅fans,都會想聽到《車匙》、《你瞞我瞞》同埋《別來無恙》嗰啲,但自己想唱啲比較新嘅歌,因為舊歌多數圍繞愛情,題材同思維模式係比較慘,但係我本身其實唔係咁嘅人嚟,所以自己想唱多啲近期比較貼近我心聲嘅歌,好想由心而發去演繹畀大家聽。我諗最終係一半舊一半新咁啦!」

舊歌真係聽極唔厭

講得冇錯
佢以前堆舊歌真係冇得輸
有多4張680
Tg: tedtam1221

舊歌真係聽極唔厭

講得冇錯
佢以前堆舊歌真係冇得輸

希望佢唱返多啲其他舊歌

高登陳柏宇鍾意左陳柏宇幾耐?
有飛拎得未

高登陳柏宇鍾意左陳柏宇幾耐?

唔太記得第一首係邊隻,但最深刻一定係同DaDa個廣告同I will be loving you TVB既MV 係塊到玻璃到寫字
有飛拎得未

上面有巴打話11月尾
https://instagram.com/p/BaBToEAFJ1m/

新歌整Medley,舊歌唱成首咁咪得囉
認同唔需要太多機關,無expect佢會搞大龍鳳
買左炒價680前排,好肉痛但覺得值得
A行 2200一張
當豪一次
A行 2200一張
當豪一次

https://instagram.com/p/BaBToEAFJ1m/

新歌整Medley,舊歌唱成首咁咪得囉
認同唔需要太多機關,無expect佢會搞大龍鳳

寧願佢唱多幾首
放3張$480
有意PM
放3張$480
有意PM

2/12
[quote]放3張$480
2/12

TG:lonelyisntyourfault
A行 2200一張
當豪一次

唔係掛
A行 2200一張
當豪一次

唔係掛

OK啦,當豪一次,我覺得又可以接受,食少兩次buffet都喺度
A行 2200一張
當豪一次

唔係掛

OK啦,當豪一次,我覺得又可以接受,食少兩次buffet都喺度

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞