[推到完Show]陳柏宇 SPEECHLESS Live In Concert 2017 演唱會(3)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
放第一日兩張480
原價+手續費
aeg飛,未知坐邊

你就是我找的人 點contact你

不如我地買曬兩張一齊睇
大家都開心

想收2張同frd睇 我有兩張3號飛但有事去唔到 你有無興趣?

兩張3號飛我有興趣呀
之前打左上去改地址,佢話11月尾果個星期先會寄飛

Quote多次唔駛大家係咁問
放第一日兩張480
原價+手續費
aeg飛,未知坐邊

不如我地買曬兩張一齊睇
大家都開心

想收2張同frd睇 我有兩張3號飛但有事去唔到 你有無興趣?

兩張3號飛我有興趣呀

同左上面巴打要了
放第一日兩張480
原價+手續費
aeg飛,未知坐邊

不如我地買曬兩張一齊睇
大家都開心

兩張3號飛我有興趣呀

同左上面巴打要了

即係巴打你free左2張出黎?

放第一日兩張480
原價+手續費
aeg飛,未知坐邊

不如我地買曬兩張一齊睇
大家都開心

兩張3號飛我有興趣呀

同左上面巴打要了

即係巴打你free左2張出黎?

我本身冇飛啊
https://www.facebook.com/JasonChanPakYuOfficial/posts/10155112070753785

https://www.sony-xperia.com.hk/event_26.php
由11月2日起至2017年11月22日,購買 Xperia XZ1 或 XZ Premium 手機,填妥資料並講出最想聽陳柏宇在演唱會唱那首歌,及最具創意原因,陳柏宇會親自揀出寫得最有心思嘅4位,送出12月2日至3日於紅館舉行的《陳柏宇Speechless演唱會2017》門票1套2張,並於4位參加者嘅點唱歌曲當中選出一首,為您特別獻唱!
活動時間:
2017年11月2日至11月22日

得獎公佈:
2017年11月24日

張飛好貴
求第一場一張飛

收300或480 兩張連位

tg: http://t.me/aaaab4
陳伯去左千嬅拉闊唱小飛俠
有冇人買叱咤頒獎禮去等睇jason?

諗緊
上次叱咤有去

諗緊
上次叱咤有去

賣緊飛

諗緊
上次叱咤有去

賣緊飛

180-380冇晒

諗緊
上次叱咤有去

賣緊飛

180-380冇晒

咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞