「紅不過羅湖」這句其實好矛盾

191 回覆
33 Like 208 Dislike
大馬演唱會衰到要取消
之後同新加坡場合拼之後,送埋飛都仲係坐唔爆

所以佢地一出左香港,係其他華人地區都冇乜市場
日韓更加唔駛講啦,根本就同你中国香港頂流唔同level唔同文化
華語樂壇天王周杰倫都搞唔掂日韓,更何況得班港嬸港婆撐既鏡狗
除左上面講既請打手寫鱔稿
Viu落力課金搞既海外宣傳活動主要有

韓國:上MAMA拎豬肉獎,係全球K-pop fans面前露面
日本:上The First Take唱英文歌,呢個channel好多外國人會睇
美國:上NBA打卡,上FOX,CNN做專訪,又係外國觀眾面前露面既大好機會
台灣:N次台港合作,包括上當地綜藝,合作拍劇拍戲出歌
大馬:參加Astro線上演唱會,幫電視台錄賀年歌
可唔可以俾埋圖同link ,以後一次過恥笑
有料既真係唔駛專登上去宣傳都紅
佢地係宣傳咗都唔紅

第一幅圖個名隔離寫住Mandarin
當年韓國果邊就係格硬送呢個獎俾Anal
連Mandarin,即係華語(普通話)藝人既意思都曲解埋
冇理由專登整個獎叫Cantonese咁肉酸
即係更加證明韓國個邊都唔撚知咩事,你話係真心欣賞佢俾個獎佢撚信
樓豬係智力障礙
一張圖已經解釋哂

鏡仔上到cnn
咪又係啲移英港人睇
大陸大把明星都喺英國開過,唔通啲觀眾係鬼,英國人會識咁呀
妖鏡就應該解散

點撚樣呀智障
討論區唔撚係討論野?
吔屎啦智障仔
咪討論緊你智力
弱智狗睇唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞