[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
原本我想咁樣駁嘴 但世界盃有souvenir ticket比你買返
啲真飛撚自己print返個email出嚟啦 煩撚到
後者入選到先選
如果官方有整張模擬,咁係得嘅,不過應該懶得整出嚟。有啲地方推電票之外都仲會保留實體,好簡單,加錢,手續費,印刷費,始終仲有唔少人儲飛。
港丙 駒騰 5 - 1 離島
陳肇麒

7哥啲功架
控番入中間靚到
冇㗎喇,嗰班會畀人遺棄,最後有啲可能會因為離開港足界。不過嗰購買平台其實有幾種選項,可能有啲會啱當中嘅人用。

少數通常不會被大多數重視及遷就,一係諗計,一係揾人幫你買,一係慳返筆以後睇直播算。

AFC想所有member做呢樣嘢,但暫時冇可能完全清一色做到,特別係比賽冇收費習慣嘅國家地區,又或者電子貨幣不太盛行嘅小國。

東亞地區應該除北韓外冇乜問題,東南亞就有兩三個國家可能比較難實行。
可以係選項嚟啫,好似有啲聯賽咁,要實體呀?ok,我哋有實體,不過大圍行緊電子化,要我哋印出嚟,要成本時間,要加錢囉,ok?

有唔少人都係習慣想儲飛,我都係,識做生意梗係咁做,又唔使大量印,你要先整,再chok多你一大筆,得咗。
周街debit card
足總終於百屌成材唔撚用垃圾shittyline
亞洲盃無
包頭佬睇唔起我地亞洲人
第二場 對伊朗可以換實體
去counter問佢唔比
唔係個個counter肯比
我都想有,如果可以加錢整,又或者hkfa整一張官方放喺網上畀球迷自己印出嚟自high,咁都好,由99年入場,99%同港隊有關都儲齊晒,感覺已經成為成個比賽系列嘅一部分,而家就好似屌閪,雖然個淫閪仲喺度,但條女冇咗粒lin,屌閪最緊有鳩有閪,但平時習慣咬佢粒lin,又扯又扭又彈又鬚根攻擊,最少玩半個鐘先,而家冇咗兩粒lin,硬係爭啲。
係俾移英撚笑啊
山長水遠黎睇輸波

10月11日 (五)
友誼賽: 阿聯酋 對 中國香港
開賽時間: 1700 (UTC +4)
13哥呢個比喻
Friendly 可以演練下陣式/觀察球員表現

輸咗又唔洗扣香港隊分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞