[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
個古高有成米九
有家人就夠
Sorry Coach, I have been resting over the weekends and missed your message and could not catch up the flight last night. Thanks for your invitation and all the best for your first game in charge.

Cheers,
Little Veg.
喺阿里姐姐眼中要夠2米先有資格打中鋒
呢壇嘢只可以講細菜處事唔得圓滑
就好似佢踢後衛咁,波嚟到清走左就唔關我事
唔係嘗試控定個波,嘗試後場 build up 返
佢自己出埋黎睇波仲有得扮
仲幫退菜兜

講到尾,由佢po WhatsApp 對話同以往record ,條友根本冇心踢

上面Zirkzee 玩緊迪迪尼都即刻飛返歐洲啦
主要係有前科姐
真係
左邊嗰個幾大波
仆翻去杭州,然後直接上海飛蘇黎世?

Btw 中國航空機票重平
英格蘭都係打電話急call㗎啦大佬要補選嘅話
咁你真係冇passport 喺身嘛,死乜撚嘢貓
屌菜呢次應該可以蓋棺定論?
睇嚟安爸真係比足面佢
上季未有司徒已經試過安尼亞打翼
同埋巴杜姆都可以打翼啦
分分鐘盧比度教嘅話羅沙打翼好勁
甚至安尼亞翼 羅沙中間都可以 copy而家東方雙巴咁
擺位好死啫 講到尾都係戰術指令
屌你老味咁都有護主狗
上次垃狗我都照屌啦
有心就唔撚係咁樣啦下話
係西木嘅話
真係以後都唔撚柒選 多你一個唔多
Pin this
徐宏傑:“這場比賽對我們來說也是很重要的,我看到我們場上的每一位(隊員),包括球迷,都是很拼。很高興,我們拿下比賽(勝利)。”

跟隨球隊完成衝超目標,和你以往的職業經歷對比,來到雲南玉昆後的經歷有什麼不同?

徐宏傑:“我之前也去過梅州(梅州客家),在那邊踢了中甲。如今,可以跟著雲南玉昆一起創造球隊的歷史,包括我自己也是第一次有機會可以去中超。我覺得,這對我們來說,還是創造歷史了。”

下面有人留言
你不一定能跟着上中超
唔係兜
係對於一個港隊邊緣人
做咩要搞到好似佢好勁但係唔幫港隊踢咁
就好似安蛇唔明大家點解對第26人咁著緊
除非解約嘅啫點有得唔上
份合約淨係簽到今年季尾咋咩?
睇覺蛇對話應該上面唔比啦

但佢又唔敢講
淨係識話自己食死貓 有撚用牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞