[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
返大陸攞本passport姐,唔講以為佢本護照放喺北極
0.1%機會有得踢都要預備定啦
咁都唔叫無心踢點先係無心
全世界都係咁㗎啦
唔係咩叫補選
黃洋
劉學銘
天下間所有矮細而跑得快嘅中鋒都會被拉去邊路踢㗎啦
月月鳥
係喎球霸咁愛國
Lm
意思相近
唔同風格
好危咁
羅沙點撚樣矮細而跑得快
賽後訪問
主教練巴貝利

主教練巴貝利在球隊於剛過去的周日(10月6日)出戰港超聯賽後,接受了球隊官方訪問。

「上半場我們未能好好發揮,單論體能狀況我們甚至比對手好,但就欠缺箭頭,也沒法將球傳到危險位置。」巴貝利稱,球隊首個失球是因為沒有及時阻止對手罰球快開,第二球就因誤傳被主隊「懲罰」。

「球隊失誤甚多,我們可以踢得更好。下半場球隊再一次證明自身能力,但說到底足球是關乎入波、贏波,我們需要能夠入波的那個人。」巴貝利坦言,球員在訓練中很努力,但結果是令人沮喪的:「球隊似乎失去了一些元素,是火花?拚勁還是鬥志?我們要尋回遺失的環節。」

他又提到下半場換入青年球員效果正面,稱目前仍是超青適齡球員的黃韜霖、張青雲和李呈表現不錯:「看到有點功效,例如黃韜霖在右路創造了幾次機會,張青雲與李呈也不俗,我們也應考慮給他們機會。不過,他們因學業還未能練足,這也是問題。」

「我更希望是在2:0領先時讓他們上陣,如此一來就能享受比賽和學習。」巴貝利表示:「但現實是球隊要在落後時追求改變而讓他們入替,這情況未必理想。」
咁即晚飛又拎唔到嘅
Lm
唔識同西木講遲一日集合?
琴日東理唔悶喎,守拙又係到扮清泉唱反調。
中武肺跳唔到1cm,唔好咁辛苦了。
列支咁多瑞士聯賽球員,等睇又loop香港幾時組隊打中超
你當自己去旅行咩
經理打來飛唔到就打第二個㗎啦
學安蛇話齋佢補補選來咋
啫係揀第二個都唔影響
上半場1:0後
理文縮,東方唔攻 嗰段
條撚樣直接話去唔到喎

唔識同西木講要拎返passport先 所以遲一日集合?

到時揀唔揀就係西木決定 唔係依家直接拒絕
其實小菜扮瞓咗miss咗 WhatsApp 會唔會仲好啲
佢啲態度同海底奇兵個肥仔啲Frd一樣
諗住叫人幫手救車,第一個反應淨係「吓…點救呀」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞