[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
錯怪小菜老師了,是習大大下令扣起護照
東方名宿井村教過港乙定港丙
港隊將於10月10日作客列支敦士登,本會與列支敦士登足協商討後,將於球場南看台設有作客球迷區。(列支敦士登足協官網不設作客球迷區發售)

你可以睇下佢地官網有冇得買 不過就冇作客球迷區
未移英再講
已經係歐盟球員啦
D韓國佬頂唔住先
哈蛇
香港布歐已降臨
其實見你亞洲人樣都應該會趕你去作客區
煜哥
🇹🇼🇰🇷姜泰源加入藍翼軍團🇹🇼成人國家隊
感動哇足協想通啦😭
爸爸中華民國🇹🇼人媽媽韓國🇰🇷人
青年隊K1水源三星藍翼U16-U18-U22

曾效力K1韓甲聯賽水源三星藍翼
目前效力K3聯賽韓國足協丙級聯賽華城足球俱樂部
該衝一下亞洲盃東亞杯了吧!🔥
K3都丁?
又唔好咁講有個韓國佬港隊都教埋
凱景歡迎你
.
上週日流浪作客兩球不敵九龍城,流浪上下固然不樂見敗仗,不過流浪後備上陣球員黃韜霖表現相當活躍,令球迷眼前一亮,而Vito於賽後亦接受《港足吶喊》訪問,

「自己一開始都有少少擔心,因為始終場地唔係話好好,有少少黐底。但試咗一、兩球之後發覺OK,自己信心嚟咗之後就越踢越好。

如果邊路嚟講係OK,但當我走入去中路嘅時候,可能自己腳感不好,有少少棘。而自己都想喺右翼發展,不單止右翼,左邊都可以試吓嘅。」

「一開始我選擇9號呢個冧巴嘅時候,都話咗比自己聽唔可以每一場都好hea咁踢。而家着住呢個冧巴,係有一定嘅重量喺度,你唔可以隨便咁踢,希望比少少壓力自己,比自己踢得更加好。

起碼每場都有少少穩定嘅上陣時間先,希望可以入到三、五球。」

「我偶像係C朗。學習對象我會話係樂Sir (劉智樂) @lcl.lll ,因為佢嘅踢波態度非常好,所以我會揀樂Sir。」
凱景該衝一下亞冠盃了吧
楊裕民ready!
我地東亞杯應該都會拎最強陣踢 到時應該係西木考牌戰 但好大機會去到12月都係簡世侄
J3嘅,連我地初選都入唔到
戲碼唔吸引平左
咩事
坦蛇feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞