[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

郭子堦,奧斯卡
參賽名單內必須列有一名主教練,該名主教練必須為中國香港足球總
會註冊之亞洲足協 A 級或以上級別教練或同等資格,並須符合球會牌
照內列明之要求

A>B>C>D>草
已經send咗cv畀李生
利申: 我同司徒加埋有一張A牌
草根牌嘅存在意義就好似以前打羽毛球考一二三星章咁,其實有心打嘅係會直接考銅章
唔考草根冇得考D牌喎
宜家要咁on9嘅咩
https://www.instagram.com/p/DA0a1I7MF8x/
clean sheet and 3 points!🫡 first goal of the season and first goal with my head in my whole life😂🙂‍↕️
你講到好似想報就一定報到咁
我帶大理文係FM24 亞冠十連
痴能線,好似話全國飛機都停航
你真係唔識㗎喎
港會七人賽咪驗證過
《波,係要識揀嚟睇》

而家進行得如火如荼既港會七人賽,坦白講喺一個咁西大既場同龍門踢七人,所謂嘅一場球賽得嗰廿分鐘,真係不倫不類,浪費邀請咗咁多海外著名球隊同港超球隊參加。加上地點咁唔方便,仲要收咁柒貴,哩啲咁既所謂比賽真係,哂撚氣。

相比起嚟尋晚港運會五人賽,啲波已經好睇好多。

唔係話咩,東南海盃起碼免費先,而家仲要有免費直播。你可能未必識啲石地七人球隊,但今屆亦有「駿英九龍城」、「中西區」、「三昇」、公民班底「至尊足球會」、黃大仙班底「ZYPHR SFC」等等既甲組會參加,聽晚就有兩場「三昇」雙料免費娛樂。

亦有唔少港超球員分別代表唔同球隊出戰,可靠消息「林嘉緯」同「盧均宜」亦落實踢「至尊」。麥花臣地點便利,行入嚟就睇得,想睇七人足球,點計都抵睇同好睇過你港會七人掛。
食屎晴,好!
估唔到佢發展好過庭
廷去搵剛蛇啦,渣維死去北區就差唔多
「多謝支持東南海杯」
多謝支持羅振庭。
如果庭當年冇重傷
https://www.youtube.com/watch?v=LcYW__Bnx7Q

黃浩然 Wong Ho Yin

【亞冠二】 作客悉尼之旅🇦🇺|當地住宿、膳食|分享首次出外比賽嘅感受⚽️

雖然出片嘅呢一刻我已經轉會至冠忠南區
不過仍然想記錄一下早前代表東方飛去澳洲🇦🇺
準備第一場作客FC悉尼嘅亞冠二分組賽
始終對自己嚟講都係一次好寶貴嘅經驗🔥
所以今條片就同大家分享一下
澳洲當地嘅住宿、膳食
同埋講吓生涯第一次隨隊出外比賽嘅感受

希望大家中意🙌🏻
中意嘅話記得CLSS❤️
亞冠二|因「伊以衝突」有安全風險拒作客 印度球隊莫亨巴根被取消資格

October 7, 2024 體路

【體路專訊】亞洲足協周一(7日)公布,印度球隊莫亨巴根(Mohun Bagan Super Giants)因未有到伊朗出戰與泰克拉托(Tractor SC)對壘的亞冠二小組賽已被取消資格。據印度傳媒報道,由於伊朗早前向以色列發射近200枚導彈攻勢,莫亨巴根全體球員寫信表明因安全憂慮而拒絕作客伊朗城市大布里士,球會亦曾提出改期或改到中立場比賽。

https://www.sportsroad.hk/archives/517274?fbclid=IwY2xjawFwofhleHRuA2FlbQIxMAABHd9YbJwZOAuB0Q76p2Cwmd788i501Ovmk3ql2bYv8_hHcw3HBVN3JioiwA_aem_tshzMRbeaLJxNQL0QaMihA
安迪大哥
多謝支持南區第四中堅。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞