[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1682)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
個問題都係冇人想入行
你咁擺嘅話naeu連一開頭打4th seed嗰分都執唔到
scout條條片都同gala拍晒膊頭同擊拳
係咪多謝緊gala借錢
咁呢個全球都係咁
EU拎到NA資源可能有改善先
點解咁執著要益na eu
人地出發點係想公平 你地出發點係要做畀na eu 咁一定無得討論架喎
有冇人知T1件套係幾錢白色個件
外套*
S11連世界賽都入唔到 所以無計
根本G2呢幾年只係LEC版FW 間唔中偷到一兩場 打哂丁 最後又係收皮
Iwd而家就係懶係為lck seed2着想呀嘛
咁如果咁改嘅話 第一輪會有優勢
依啲真係兄弟LOL
佢似想LCK1LPL1可以任食其他賽區
到時咪仲On9
大拿拿借左幾球野
swiss 已經搞到seeding分pool唔太重要啦
上年都見到開頭好運20既g2 最後係可以比人車到出局
韓國網店179000 won, 港幣1040左右
NA網店通常會貴少少
抽到NA唔開心
唔通抽到HLE GENG 先開心咩
GALA:首先我覺得Scout選手來不來對我們隊伍的狀態一定是有影響的,我覺得他就是一名很強的選手,所以他不來的話我們隊伍肯定是沒有之前打得好的,本身我們也磨合了很久,我們五個人的配合肯定比其他人來都配合地好。然後我們大家一起幫助Scout來到世界賽,因為本身就是我們五個人一起進的世界賽,不需要別人來替代,即使輸也要我們五個人一起輸。

五人一起輸 係咪要指輸官司
諗諗下其實都唔係咁差因為開頭打咗生死局嗰下唔使打

Pool 2 Lck#3 Lpl#3 Na#1 Eu#1
Pool 3 Lck#4 Lpl#4 Na#2 Eu#2

當係呢班人爭臨尾嗰兩個位嘅話
好似幾有著數
them being excited makes sense tbh. probably just excited to play against a good opponent
gala: 我叫廢過世一mf yagao嚟我點carry
我認同啊 不過唔重要都可以整得公平少少既
改完之後一樣可以靠強運入八強 唔明點解咁多人起勢話要益na eu 先得
今次真係五個人一條心
突然諗起 scout同gala分別係s11世界賽同msi嘅fmvp
因為開頭改swiss就係諗住整到冇咁公平
無益喎
只係話維持原狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞