[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1682)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
要睇FLY仲有咩奇招
PSG未打過嘅嘢唔撚識打實輸
琴日個超醜團戰唔睇好
入到16強 PSG前面個運營算係玩得好
係團戰真係醜 但FLY都唔係咩勁嘢
相信Kiin會贏Doran
唔好試圖證明自己 玩黑鬼吧
唔好柒dive先啦
最後都係ad中路版本
如果PSG 贏FLY
Dk輸 可以抽PSG
DK輸完會抽隊BLG比佢嫁喇
送哂LNG BLG 入8強 尾場再豬埋比TES
BO3輸WBG 真係抵返屋企 場場唔知玩乜鳩
jax 1-5
Q:聽說DK有一位選手非常喜歡當地飲食,Moham選手作為吃貨吃得特別多,你看到之後覺得如何呢?

Lucid:他確實很喜歡食物,但有感覺有點像是人設,他吃得很好,我看著覺得很欣慰。

Q:你們接下來將和LNG、GEN和HLE之一交手,你們要如何預測呢?你想和哪一隊交手呢?

Lucid:非要選的話,我更想和LPL隊伍交手,但因為有兩支韓國隊伍,如果和韓國隊伍交手,我想再和GEN交手。

Q:最後,請談談下一輪比賽的決心。

Lucid:我覺得自己這一輪的表現有些遺憾,為了不再出現這樣的面貌,我會好好準備下一輪比賽,展現好的面貌。

Lucid 今晚會證明自己
原來唔係lck seed 3條路難行
係23kt條路難行
睇籤運啦連抽兩個冠軍後補然後過唔到都冇辦法有咩唔好彩2-2遇到hle呢
Kingen:我想避開LCK內戰,我在LCK和GEN HLE 多次交手,知道他們有多強
無辦法都唔係食硬所以開心 係其他真係太難
咁樣講Moham勁cute咩事佢地好似好好感情
排毒成功係開心d
點睇鞋大哥準備向scout同gala清算嗰年嘅worlds同msi
T1 搶衫 究竟係天貓T1海外旗艦店難搶啲,定係T1 shop難搶啲啊?
They've lost to tes, they've lost to blg. It is not LPL vs LCK. It is T1 vs LPL. And they hate those odds
我見佢天貓shop好似唔可以送香港?
同埋係咪要12點去拎咗籌先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞