[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1682)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
啱啱瞓醒都突然間好有信心
叫o蛇開個OF賣底褲,5百蚊條好過
講到贏左BLG既LNG係唔勁咁真係弱智
Choky: called me?
冇壓力嘅bo3未驚過
有咩問題 個賽區廢咪淘汰 唔通廢隊要晉級強隊要淘汰?

不嬲都應該係向住公平分配pooling嚟行 以往lck 4th seed 係pool4 今年唔係 你會唔會話riot懲罰緊其他region?

以往gpl/lms直入八強 之後廢得濟變minor region 你係咪又話on9 懲罰緊輸緊嘅賽區 令佢未來出線機會更低

歐聯都係睇成績決定唔同league嘅參賽數目同分pool 不知幾合理
內戰點軟手 外戰就話軟手啫
再唔係簡單d
每個seeding打左個第一出來先
跟排名排pool囉
睇下LCK LPL會唔會入曬pool1/2囉
到時再限定1抽4 2抽3 打到出3勝囉
有個零冠仔格格不入
T1下場就要迫住出底褲
um咁就唔知啦,可能電刑yone係最強都唔定

marco理解影響都大,依家好多隊都太注重蟲
放太多資源落去,有時反而cross map輸錢
好快比人手拎兩龍,最後塔都hi唔到就完左
而家連lck seed3都可以打贏na#1 eu#2
Na eu其實可以有咩好講
na eu廢就係咁㗎啦
bo1仲要冇得pick side
15ff算啦
條友真心弱智,明顯運氣差距ja
加上swiss 係第一輪之後,seeding已經唔會影響抽乜隊
無得拎足球咁比,要比d成績歐美賽區先會令個邊keep住 比錢 同吸人打pro

無g2 既話,可能lol隻game好快玩完
Smk睇到Lucid話一直都好尊敬佢 一定偷笑
我唔知足球係點搞 但LOL細賽區真係死緊
NA都比人吞併左 EU都CUT人手
佢地要R贊助就只能靠國際賽exposure
我見唔到有咩需要再比privilege LCK LPL 而家都已經咁壟斷
G2已經連兩年入唔到八強
今年都好大機會入唔到
老實講EU同NA合埋一齊搞先有辦法對抗LCK/LPL
邊度有代購?
13號公售係咪要搶演唱飛咁先買到?
可能我講得唔清楚
我無話cut賽區名額 只係改個分pool方法

個分pool改好咗一樣可以強運入八強 不過g2係輸自己柒 生死戰輸NRG真係與人無尤
呢條友真係戇鳩鳩
而家明做畀歐美都仲要出嚟懶公平
對上一次係s10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞