新軍票發行 Gundam Card Game

148 回覆
10 Like 11 Dislike
火星妹好靚
啱啱出G Gundam 係諗住撈落其他顏色度
啲機亦唔係太強
本身個平衡都唔係好
但最大獲係由加入Gundam 00 開始 飛天exia 一大堆加速00
之後ace / 通 一大堆貴價卡出現
唔係話無就唔玩得 但有真係差好遠
到弩級直頭係諗住摺柒收割一波
不如話00R太廚 5分地扯7分地野出黎
仲可以5分地清場 只係諗到綠水同mf先有機會打得贏
同期副黑三星咪打得贏,仲有藍黑13獨立部隊,天下武功wifi不破
OOR咩色都啱砌嗰下先恐怖
整死兩次gundam war, 前幾年整死埋crusade
要你咁犯賤嘅賤種先去玩ban die卡GAME?
Lm
呢次嘅卡即使唔玩都可以用嚟收藏
見mercari d gundam war 卡仲有價~交易都多
回憶返晒來,依度有冇人玩過gw中文版比賽,
當年得初中帶埋小學生的細佬一齊參賽,幾好玩,駛多好多零用錢利是錢。

不過d參賽者阿叔同毒L好勁,記得有個長毛男叔拎冠軍,仲有個玩2國力紫地快速白卡的靚仔,都同佢地有講有笑,好多人玩X1多類型。
諗起當年去過城大打hkgwf 既比賽
希望火柴大大一切安好
你見用2國力紫地白deck個個靚仔,係未主要用瘟神高達?
唔係啦,瘟神咁廢點入deck,佢有落快速wing zero同快速藍迷,比賽都有拎獎。
咁嘅卡框
等執味濃
以前中文版比賽經常有個洗牌疊既白deck人,每次洗2張橫tag紫國力加11彈張瘟神高達係面,之後3分地出5分機再用deal damage 打前期
諗起動漫節魔術手YouTube 有片
諗細個同Friend 玩 唔識日文互拗效果

儲落唔少GW卡
最錯係卡鋪買回水freedom 揀左平5蚊嘅中文版
其實one piece卡算唔算成功?
希望有one piece經驗, 高達card今次唔會爆死
依家都仲拗緊
應該算好炒得
返而數碼暴龍好似收咗皮?
仲出緊卡架好似
食相最差係ace 同最尾嗰彈弩級
紅黑deck留名
看破
PB有得電莖
PB有得電莖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞