新軍票發行 Gundam Card Game

148 回覆
10 Like 11 Dislike
然後1年執柒
諗起Gundam Cross War
笨大冇哂信用
尋日呢隻新Gundam 卡公佈左消息之後,我聽有人講話想諗住入一大lot呢隻新Gundam 卡既beta pack黎炒,我心諗

佢依家呢隻卡既beta pack,係抽明年正式出既pack當中既其中51款卡黎做做先行售賣,即係遲d係正式Pack會包埋依家呢51張卡入去,同埋睇佢依家所謂每盒得一張既「legendary Rare」個卡牌編號,分分鐘係佢正式版出既時候d 基deck個 d封面卡黎,到時買一盒基deck就有一張

Bandai d出名不良企業既遊戲卡都夠膽炒,真係藝高人膽大
Cross Wars 有搞online 但垃圾平衡
一開頭d bug真係搞唔掂,比部白板沙漠渣古hi 一 hi即死
而家主流係咪都係 Magic、Pokemon、遊戲王 同 One Piece?
近年有冇咩新 card game 個玩法特別啲?
出新Tcg前可唔可以將佢隻arsenal base推出海外先
嗰部野好玩d卡又靚
其實白deck都無真係強勢過,恰吓同學仔啲基deck就得,真係打比賽從來都無見過白deck
細個成日玩
我買過套crossbone卡組
記得紅色有堆卡後期禁晒
換裝條規則改之前,突擊換裝deck配速攻拉哥個d都叫有得玩下既,後來換裝條規改左之後即刻癈左一半

不過去到好後期就執既時候,睇d日本比賽結果,都見有d日本仔用到白deck上上位
開mutiple彈你上手!
之後再出黎既時候用馬沙之反擊送你落癈棄區
見佢可以四個人玩做party game抄Magic commander
後期crossbone都唔玩mutiple,直接3/4分偷步出大機屈臭你

最記得有個日本仔砌左副古拉哈姆一騎討,成副就係打overflag同古拉哈姆ace

每次去都放低幾千yen
童年回憶
一出一定玩
ace初代比人屌到仆街跟住都係大家一齊用,真係弩級一棍打爆成隻game
炒慣模型MB炒到忽咗
等睇d人坐艇
bandai d卡game,一出新pack,d舊卡即刻可以用黎zip 枱底
同遊戲王唔同,高達卡黎黎去去都係果d字,玩2玩就認得晒
我記得以前砌過副玩俾10個污染代幣對面就贏嘅趣味deck😂
綠水deck 留名
辣腕結婚,比賽拎出嚟對面即刻棄權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞