機戰遊戲/動畫/情報 集中po 15 [年尾會否有消息?]

354 回覆
2 Like 2 Dislike
ナナイ=十十亻
ロゼ=口乜”
頂你
我打一次就夠
比六神合體收頭+劍人在場就event過咗
有分身呢d特殊回避已經好好多
十個尾無彎出去
係𠂇𠂇亻
莊尼同尊尼兩個都係同一個人cv
實力差好遠
十十人

薯到仆街
癡肥咁

Toei confirmed that next year they will be releasing Grendizer in BD quality.
Once again, Great was ignored lol
太Pro
一開始個部>B>T>R

為了守護我們人類的故鄉、這美麗的地球,這將是地球圈最後的戰鬥。雖然我們也許不能活著再回到這裡,但…這是一場絕不容許失敗的戰鬥!希望各位能盡力勇敢作戰!

後日談

希望,地球能永遠和平...
原來D已經有真龍
(可能之前都有)
唔係呀 當年係世最第一次參戰
以前一直都係TV版參戰 所以係幾震撼
唔似依家已經用到爛
R水吹性質所以冇fact check
後面越魔改號溪凱嘅地位就越低
D做得最似原作
其實都真係奇怪,動畫故事脈絡上明明號溪凱主角過舊3人組
留意番AI社之前3隻機戰有兩隻都係咁既傾向
64同A
愈後D攻擊力漲得勁 裝甲就相對冇咁重要
D都仲係咁
反而係評價麻麻個隻R冇咩呢方面問題
可能我玩嘅集數少
感覺超級系坦到都係靠鐵壁頂多過疊甲
咁啱我都抖緊完壁親父要打40萬血燒咗我好多精神
的確係好有壓迫感
係 之後果幾次一係呆等用真龍/直頭冇出場都試過
D可以用返舊三一唔使爭住用真三一
就算有出場,都只係做號既奶媽 ,真龍另外兩個型態變左武器
但好過術士坦克,武僧雷姆果班
吖係
真龍有得變型覺得好理所當然
醒唔起Z2打後已經變咗招
術士坦克,武僧雷姆咩黎
聽落好似SD高達RPG咁

On the 7th of October 2002, the 1st episode of Gravion aired. Directed by the great Masami Obari, it ran for 13 episodes & had a 2nd season (Gravion Zwei) in 2004. It debuted in SRW Z (PS2) in 2008.

Happy 22nd Anniversary 🎉
玩完第一輪alpha3
感想都係
鐵球阿伯明明應該就快喺OG出場
結果竟然乜都冇
嗰陣應該第一次BGM中有人聲助威不知幾震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞