機戰遊戲/動畫/情報 集中po 15 [年尾會否有消息?]

354 回覆
2 Like 2 Dislike
島田兵機戰界好撚出名
https://www.youtube.com/watch?v=Oivqv72loUU
真男都有類似劇情 但係仲有英格加乘 同強勢機體演出 完全比下去都好正常
好淒厲
真女因為隊友復仇
但alpha3個時只不過係有名冇劇情 玩家根本冇感情
佢仲要打v雷達呢D舊人 又一開始企對面
係少D好感同埋投入唔到
而且要玩復仇 有阪田大前輩既例子 真女好易比下去
魔裝雙主
劍皇有充分描寫 合理化正樹追住愁
愁平時態度冷靜 但對上濕婆神就有一種平靜既憤怒 台詞都講晒出黎
機戰F雜兵2寶,島田兵同好撚臭串既精英兵
如果PS5玩得返就好喇
當年唔識日文睇唔明劇情
主要係佢隊友唔再停留文字描述
黑鬼確確實實玩佐一集 玩家自然有感情
佢出到既話 正路都會完整過alpha3
但事實佢而家出唔到 比alpha3唔完整
佢就係衰太貪心 自己野就加戲
又唔諗下有冇咁多人氣
當初dp唔寫前傳 直接前期機同人造人4號召喚到地底
md個集換機ko埋佢就收工
邊似而家波都未撚開就要收皮
講劇情會係既
但講好用度
設定最屎既真女反而最強
回緊我講真女?
真男個d“類似劇情”程度完全比唔上真女
佢最多係因為教官問題比相關人士警戒下
但都知佢本質唔係個一回事 唔係佢個人意志已經完全唔同
同見過未來親分多多少少對現代親分有警戒下咁上下
或者警戒w17個d戰鬥藉口 對w17出言不遜都係早期
但真女唔同 佢係直接打鳩爆スレイ 話就話有手下留情 但佢諗住靠呢種手段達成目的都係做佐仆街野 久保先冇佢咁閪
之後番黎比d隊友狂串 正常呢個時候一早融入晒
而家識睇日文咪模擬器

雙子之修羅 ,藍色的修羅神機體華利弗的確很帥的
但每次見到回想起外傳劇情都覺得他超可鄰的, 被弗卡多次打到哭哭逃走, 登場表演半神化, 經常被豬修羅取笑, 弗卡立即冷靜又帥氣的表演變身完全神化,感覺被婊到盡頭似
原來生咗2件
佢兩個仲後生算係咁
冇記錯嘅話有句係話瘋狂做菜先有笑到抽筋

在森林裡,統夜和メルア增進了感情
講起d
之前睇過條youtube講
d打愈多周目敵機會愈高改造
如果你咁多周目都無改過getter
到某一周目就會連序幕都過唔到卡關
正常唔會啦
一般情況下御三家集集都係必改
https://youtu.be/RlC_sHVYKxE?si=dnIlb21vevC6GyBW
搵得返
正常梗係唔會
玩到咁多周目應該都全改晒
同埋正常人應該唔會玩20周目
依家聽返D首HEATS都幾正
W 既御三家真係除非劇情需要,唔係parts都可以唔俾
叫佢地去管倉,龍馬 又唔係世最版,甲兒又要後期先好用,但問題係到後面 上一集勁到傻既D BOY 又歸隊,始源GGG又有得用
GUNDAM,D-BOY 同ORGUN 又閃得又打得,真係幾難用得落
後面仲有新招其實都算係咁
係幾高質
成日都掛住聽BGM搞到一關打好耐

“I won’t let the UE get away with doing with whatever they want.”
——Flit Asuno

In cooperation with game developer Level-5 and Sunrise, Mobile Suit Gundam AGE aired from October 9, 2011 to September 23, 2012. The series was written by Level 5’s President and CEO Akihiro Hino, directed by Sgt. Frog’s Susumu Yamaguchi, character designs by Takuzō Nagano and Michinori Chiba, with a mechanical design team consisting of Kanetake Ebikawa, Junya Ishigaki and Kenji Teraoka. Kei Yoshikawa composed the music for the series.

The multigenerational series inspired manga, games, and a 2012 OVA focusing on second protagonist Asemu Asuno, titled Mobile Suit Gundam AGE: Memory of Eden.

Happy 13th anniversary!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞