機戰遊戲/動畫/情報 集中po 15 [年尾會否有消息?]

354 回覆
2 Like 2 Dislike
日札單挑三大NT 超威
好似強制event黎
佢同莊尼邊個勁啲
尊尼係加奶油私家雞..
我講緊嗰個莊尼係紅色雷電嗰個
唔係嗰個廢柴尊尼
莊尼勁少少
至於尊尼...
害自己友方面真係神級 ,成個泰坦斯會搞到收皮,佢功不可沒,走去笑鳩名醫個名,又殺人老母

原來翼霸設計又係Bandai背後搞事

又唔係呀 青蛙幾得意
得個一兩關 仲要GAME入面冇提 當佢隱藏要素多
最多咪熟練度原型系統
BTW F系統類似仲有CB雖然冇合體攻擊
但已經有佢既原型

On the 6th of October 1985, the 1st episode of Ninja Senshi Tobikage aired. It ran for 43 episodes and is known as Ninja Robots in its English releases. It debuted in SRW Compact 2 (WS) in 2000.

Happy 39th Anniversary🎉

On the 6th of October 1981, the 1st episode of Galaxy Cyclone Braiger aired. It ran for 39 episodes & was the first part in the J9 trilogy. It debuted in SRW Alpha Gaiden (PS1) in 2001.

Happy 43rd Anniversary 🎉
BTW講緊有變化難度得一兩關
鍾意Z2初期機多過後繼
全武裝版幾型
好似係第一次任掌加版權條血上到6位數
比足面祖魯皇帝
有奸伊甸頂住
點解玩D玩得咁香
搞到想搵模擬器
睇到參戰有Macross 7又唔係好想玩
好大機會變唱歌流
淨係可以話
如果你鍾意超級系唔鍾意高達嘅話隻game會打得好辛苦
限死自己唔用囉
當年細個卡係呢關
祖魯皇帝打幾次都復活又用晒精神
行另一邊路線又會俾m7 last boss卡關
D係咪超級系裝甲有bug
記得改完同冇改冇分別
點解機戰同g gen咁耐都唔出新
用依家G gen個新系統copy整一個UC系列我都收貨
基礎數值超低
完全係靠HP頂
低HP冇回避=垃圾
印象中得南極大帝頂得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞