日本殘酷社會現象!Top5%男性擁有90%女性!弱男要覺悟!

216 回覆
433 Like 53 Dislike
佢哋個世界永遠以己度人,自己鍾意食豬西,所以靚仔都鍾意食豬西。香港有臭狐嘅女人都唔少啦,人哋靚仔又含淚索佢哋浸狐味,純粹完成千人殺成就?

成班on9講堆嘢係經唔起推敲。遲啲自己30歲人人工唔過2萬,又話2萬好難🤯,咩90%打工仔人工過唔到2萬
所以講黎講去

都係你地自以為嘅數據
假設
10 pair入面8pair入面唔鐘意對方
(source trust me bro)

十個男人1個出軌十次(source trust me bro)
十個女人9個出軌(source trust me bro)
然後標題講到嘩震驚世界

屌你老母你地用loser嘅個腦去諗而個世界
你老母有冇出軌阿?你朋友女朋友有冇出軌阿?你女同事有冇出軌阿?

佢地出軌對象係咪身家3億嘅top 10%男人阿?

緊係唔撚明你,你地而啲思維同假設咁,所以有咩結論?女人係雞定你地以後唔再溝女?

所以有咩結論

以後唔溝女?

Loser
事實係後唔係前
唔識西方文化咪9up

哥布林
魔獸世界或者魔戒裏面嗰啲低等生物,用嚟屠殺攞經驗值
所以做哥布林俾女屠殺,原本就係呢個意思,

https://youtu.be/w-Ulf__1HZc?si=d_SM_wHViNKWno5t
佢唔識講野,學都冇用
唔溝女都唔得
咁你有冇數據呀
冇就收皮啦
個論點我提出架?

你證實唔到要得我證偽?

你洗唔洗日日證明自己唔係強姦犯唔係性無能阿?

保安毒撚loser真係無乜腦
唔使同連登仔講啦
佢地搵唔到真愛係因為唔係top5%
而唔係因為佢地係bottom5%

仲要講埋而啲野
全世界文明國家都係咁啦
跟本同嗰個老鼠實驗一模一樣
唔溝女咪唔溝女

講到個個女人都係臭雞
講到個個男人一定無運行

洗唔洗咁極端
之前東張西望個毒蟲毒撚都有女啦
知佢叫雞都無放棄佢
廢老
detail?
你yt或者google 25號宇宙實驗就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞