日本殘酷社會現象!Top5%男性擁有90%女性!弱男要覺悟!

214 回覆
431 Like 53 Dislike
戰爭就係為咗解決多餘嘅男人
咁多正常女唔揀 走去溝埋啲拜金女
啲女都係情願單身 唔會降低要求揀毒撚
而家呢個社會個個都養得起自己 又唔強求生仔
最後個個自己賺自己洗 不知幾開心
不嬲都係靚仔有錢大哂 只要你唔係有咩社交障礙
去越南買老婆好過
正常港女都係洗腳唔抹腳
班女出來食飯實會曬下老公點錫自己
當人地個個都當老公係提款機
自己無理由唔提埋一份
身邊唔少結左婚
出來食飯都係呻要搵多D錢養老婆
個個月都可以係節日
又要慶祝又送野又去旅行又要食fine din
個個搵得果40幾K真係會唔夠洗
如果你未溝過可以溝個試下
遇唔到只係你好彩
痴撚線 咁叫正常?
咁你beta到仆街都叫正常啦
各有各殘酷啦,以前一夫多妻啲族長屌哂所有女,底層啲男屌族長啲女會俾人打死

其實生物學上係好乎合叻操是叻唇,劣質基因果啲留返喺屋企打飛機算啦
社交軟件興起
個個人一開就見到靚仔靚女
審美標準提高之餘 仲會覺得咁先係正常
AV男優
去到三十幾四十歲就會有一班剩女開始認清現實搵個普通男接盤,仲要吹到自己尋尋覓覓近二十年終於搵到一生至愛
所以溝女真係晒鳩氣
學日本妹killer

根本好難修身養性
好撚惡
可能會剪你賓周落你降頭
個個以為自己係個30%
其係下面個50%
點解又肥又樣衰既攪笑藝人, 可以溝到日本 D top tier 靚女明星
屌咁簡單都唔明
先唔講結婚
假設100對男女 有50對係伴侶
講緊係8成伴侶個女方都唔鍾意男方
淨係會使佢錢唔會俾佢掂
然後搵top 5%男無套中出
大肚咪屈返嗰個所謂beta男伴侶硬食

事實係十個男人
得一個會出軌九次
但十個女人
九個都會出軌
俾人包咗仲公開咩
正常邊有咁多錢日日食玩飛
一夫一妻制係為咗俾女性出軌有藉口
尋日睇到一個好啱嘅例子

假設香港有一個揸法拉利既有錢仔,他一年換咗10個女友,咁香港就會出現10個女人會話「我ex揸法拉利」。 但佢有冇揸普通車既ex? 大概率都有,但佢唔會成日將揸普通車既ex掛喺嘴邊,反而會認為自己就係最襯法拉利。

再假如每個女人有5個閨蜜,咁香港就會再出現50個女人「我果個xxx閨蜜,我覺得佢無我咁靚,她都可以搵到揸法拉利既有錢仔帶她兜風,我難道搵唔到咩?」。

看吧,僅憑1個揸法拉利既有錢仔,就能造成香港60個女性認為「我能匹配揸法拉利的男性」。
錯啦
低質男根本連朋友都冇
有都係同類肥矮毒
點可能現實識到人
搵老母介紹個大陸妹 人哋都唔制啦
以前就多
而家寧願做有錢靚仔三四奶都唔俾肥矮毒埋單啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞