日本殘酷社會現象!Top5%男性擁有90%女性!弱男要覺悟!

216 回覆
434 Like 53 Dislike
咁點搵到咁多錢
所以你想表達啲咩

姐係日本200萬個男人屌過日本4000萬條女
定4000萬條友都係個200萬男人嘅sp?

同埋淨低個10%去左邊
如果個5%男人咁有吸引力

點解唔擁有埋個10%女人

弱撚智
你唔結婚唔生仔一個人搵一個人洗實開心㗎
咪想表達80 20rule囉

同埋有冇諗過係因為最差嗰10%係貼錢都食唔落?

似係你先弱撚智
your face your fate
80 20 rule咁樣用

屌連登真係保安弱智集中到

而家講擁有wor,咁咩叫擁有
日本一夫一妻制,點樣5%男人擁有90%女人

講吸引力又點會唔係5%擁有100%女人

講sp講屌過姐係全日本9成女人比個2百萬男人屌過做肉便器?

笑撚到我傻
大把港女po親ig 都係一個人食玩飛
睇返上文下理 樓主「擁有」嘅意思應該係指擁有90%女性嘅青睞
呢度應該冇人真係會理解做「5%男人娶咗90%女人」
如果你想喺呢隻字上面捉字蝨 咁你開心就得
另外 80 20rule其中一個用法係「80%財富集中喺20%人度」
用呢個rule嚟比喻「80%女人(嘅青睞)集中喺20%男人身上」有咩問題?
反正兩樣嘢(錢/異性嘅青睞)對大部分人都係有價值嘅嘢
漫畫入面嘅哥布林只識輪姦不會溝女
其實哥布林 係咪姐係 我年代既狗公?
唔好意思 對呢個詞冇概念
專玩輪姦
真係要練 柒過一次就明
錢錢錢
一夫一妻制從來都係保護男人
新term 比女人屠殺嘅Bata男
人地大陸後生仔本身用嚟自嘲
上面條友就用嚟屌人地😅
同毛澤東話5%中國人係國民黨間諜一樣

90%女有幾多見得到人,點解5%最優秀嘅男人要溝埋啲豬閪?
樓主個名點打出來
我矮到就黎可以攞傷殘白卡
我我發現其實夠主動外向,言談同氣場夠自信,都溝到女

但身形要好,未必要6舊腹肌,但唔可以肥腫尤其肚腩個圈
行路唔該挺直條腰唔好寒背

同埋最重要唔好無主見
溝女係要男方lead嘅

申利:幻想
基本上全世界都係
佢人都醒啦,個個笑緊佢柒個時都繼續柒,咪終於捱到有一日唔駛再做扮女人d柒野

你咪又仲係怨緊自己身世唔夠好
上面2位巴打 又話專玩輪姦 又話專俾女屠殺
完全唔明個term 講緊咩
木村拓哉都矮?
而家最大嘅問題係科技進步令呢件事更加誇張
以前你可能只係同同一個部落嘅人比
而家你係同全世界嘅男人鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞