日本殘酷社會現象!Top5%男性擁有90%女性!弱男要覺悟!

216 回覆
434 Like 53 Dislike
女人追求心目中嘅好男人 憧憬住下一個就係 再下一個就係
現實就係top5%既男人又吊多左幾條女
咁咪幾好
唔通low 10%妄想食top 10%? 呢啲先公平
現實就係好多 結果做哂兵 atm之類
停止回覆,這是命令
所以唔好有妄想咪唔洗做兵
接受自己係low 10% target 番同樣低level嘅女人咪得
多謝推post
第一次警告
班臭閪就無好男人
明明自己最受歡迎既男

盲?依家唔係屌佢哋揀,係屌佢哋揀完呻,享受好處但唔想付出代價。
所以咪係女人不切實際
又要馬兒好,又要馬兒不吃草
好消息係,即係其實女性得5%男性係符合自己要求可以揀。
但身為男性嘅你,反而仲有10%嘅女性有得俾你揀。

咁壞消呢?
壞消息係無論點其實你都係唔符合女性目標果90%。
所以你都係返屋企打飛機吧啦
底層弱男幻想搵到個top10%女起碼會付出好多金錢,以金錢做彌補。

但班臭閪就以為"我有俾你屌"係好足夠誘因

俾個機會大家
好心班普通/樣衰仔
生性啲去叫多啲雞約多啲砲
香港普通女真係大部分都有sp/fwb
樣好乖好純好薯一樣會搵
班女仲會覺得自己有/多人屌
所以高分過啲仔
男人有得玩唔敢去玩
抵班女睇你地唔起
問個問題,90%女排隊俾top 5%男食

咁呢top 5%男,係無代價咁食,唔洗付出免費食?定係都要付出?
假如呢top 5%男,每食一個女,佢都要付出資源,知識,人脈。咁佢每食一個女,佢自身吸引力咪減低一d,咁佢減減下咪變左唔係top 5%?

定係呢班top 5%男,食女完全唔洗付出?
top男食top女可能要付出
top男食中至中下女係可以做到完全唔洗付岀
啲女主動起上黎係真係傻嫁
如果你有真靚仔fd岀黎玩留意下佢就知
明白

所以top男都只係tier 2
Top女先係tier 1
唔怪得incel走向極端
自由白勺代價
心水清
呢個真啊

每次一大班人出嚟玩

有個靚仔嘅朋友

一定成班女仔都會追住佢一齊玩

佢講少少嘢就可以引到成班女喺度笑

啲女仔又會主動幫佢

仲有次個活動淨係得一個女仔

個女仔淨係同佢一齊玩
日本可能係
香港唔會係
韓國唔清楚
香港呀,你等俾人報警擺上Facebook連登

港女:
普通連登仔《今日有黐線佬搭訕好恐怖,好心咁柒就唔好學人搭訕
靚仔嘅話〈今日有靚仔同我搭訕,之後中出即飛仆街嚟嘅d男人,所以結論男人都係仆街
表達能力差就係咁,講完堆嘢以為自己好型,陰啲陰啲笑。現實世界一條碌撚,冇女溝一定是社會的錯。仲講埋啲咩,90%理論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞