日本殘酷社會現象!Top5%男性擁有90%女性!弱男要覺悟!

216 回覆
434 Like 53 Dislike
錢同權力
你係咩人咪識埋啲咩人
就好似前兩日有個post係度呻個曖昧對象 原來係超市返工識咁
我識既無論男定女都各自有樓 財政獨立(有啲女賺得多過仔添)
大陸妹點會唔制
只係認清自己咩料,低質男唔好仲妄想會有大陸小姐姐同你拍拖 搵番啲支那農村樣嘅點會唔肯嫁嚟香港,只不過下場可能同大部分公屋牙伯差唔多
得喇得喇,知你個個朋友都好本事
個個人中之龍好無

照你講係咪識Eason果班都好有問題
錢解決到既問題真係好小事
女人不嬲都係要哄
要家庭和諧唔係你想像咁簡單
咁我講緊正常女人 你拎班拜金女公主病出黎講
我咪拎返啲人中之龍做下對比
咁識咩人 同邊個拍拖都係自己揀咋嘛 你會唔會見班mk妹俾賤男搞大肚就話正常男人係咁㗎 冇個好?
要氹唔代表要做beta男成份糧送比佢當佢大帝咁
香港普遍環境係咁都無辦法
洗下錢哄自己女人開心
其實個個都係咁
你就當人拜金公主病?
人地家庭不知幾和諧
幾正常好唔好
香港從來都男女唔平等
而且越來越嚴重
依家連DSE考試費都係幫女人比埋
男人無份ga
if you can't beat them join them
知你全部朋友係人中之龍好平等
我唔係
如果你覺得咁樣先係正常 點解仲要join them
人生唔係得愛情 你將啲錢放係其他興趣到 豐富下自己閱歷咪仲好
唔好下下為女死為女亡
個環境變成咁 咪就係因為有你呢啲beta廢男囉
又搞笑又搵到錢

有口才有錢 點會無靚女鐘意
條友on99
所以唔受歡迎既男人其實起碼有80%
咪即係low 10%男 match low10%女囉
大部分女人都情願搏受歡迎既男人對自己專一
都唔會願意同唔受歡迎既男人一齊
呢個係殘酷現實世界既寫照

正如你知自己係底層弱男都會幻想搵到個top10%女一樣
因為女人所講嘅好男人同男人所講嘅好男人唔同
想講口才係好難刻意練習
即使你睇好多YouTube 既口才技巧都唔得
性格問題
所以我唔會為弱智訓練下一代
事實食女無數溝死女既男人都係好男人黎 條件一定唔會差
唔係好男人唔同係壞男人咩 無錯 係一個識灑壞既好男人黎
最好笑係 啲女簡完5%既男性
又屌尻佢多女係身邊 一腳踏兩船咁
已經睇化哂
係人都鍾意靚既野,無論係男定係女,但男樣普通就算係普通女都睇唔上,莫講話係靚女,所以一係食豬排,一係單身,再唔係轉gay
至於樣衰男就真係望下世投胎靚仔d啦
同意一半, 睇你肯唔肯努力去改變
我天生口才唔好, 但身邊識人把口浪過油, 自己亦肯洗腦式去鍛鍊, 而家可以流暢自然咁同人講野
俾你揀 你會揀受歡迎靚女定豬閪先
唔係,女人心目中嘅好男人係唔存在
花心既男人都係好男人 係靚野黎
狂食到女點會唔係好野黎 好野就係好男人 有錢靚仔之類
話自己專一即係壞男人 條件唔好點會唔係壞男人 件野壞左唔靚點會唔係價值低 對女性黎講呢d係扮好男人
同好男人一齊過程就係開心 有錢靚仔把口叻全部真實
邊有女人會想同件壞左既野一齊 日子好難過 呢d男人就係壞男人
過程開心 結果唔緊要 再接再厲
Top5%男人都係funny guy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞