黎巴嫩人慶祝以色列擊斃真主黨領導人納斯魯拉

148 回覆
181 Like 3 Dislike
ISIS 始於伊拉克北部,同薩達姆嘅回教世俗化政權對抗,當時ISIS充其量只能割據一方,根本俾薩達姆打到一仆一碌。小布殊推翻薩達姆放生咗ISIS 等同打開咗Pandora's Box,攪到群魔亂舞之餘仲令極端思想漫延成個回教世界
侵侵比人槍擊一樣有美國人叫好 證明唔到啲咩
好片嚟
無計啦,佢地都係學以色列人殖民咋嘛,猶太人搶佢地土地,搶唔贏咪走去搶第二個lor
感覺中世紀嘅伊斯蘭教係開放過依家
當然係相對上
所以依家係成隊鏟起
好事嚟
但依家又有班更激進嘅出嚟
屌你咪撚拎Saladin同而家呢堆垃圾回狗比啦
呢件分分鐘係其中一個伊斯蘭史上最偉大既蘇丹
內塔尼亞胡咁嘅年紀真係算幾靚仔
因為大家覺得乜鳩都關美國佬事
伊拉克好龍蛇混雜
親西親中東親錢,咩人都有 個個都去搵食
連登尋日仲講緊剷平黎巴嫩都係正義之舉
中東太亂 禍根係多年前種落 每代人受苦
不過支持基督多過伊斯蘭
始終伊斯蘭生埋好多劣質人
所以絕大部份阿拉伯國家只係出把口鬧以色列兩句就算
埃及仲要一開波就封鎖同加沙走廊接壤嘅邊境
得啲唔知頭唔知路嘅西方人先會同情巴勒斯坦
中國全部相反
真主黨高層死淨幾多個?
仲未死ge就係以色列gei 針
同以色列爆開會地點,落獲炸9死晒佢
熱烈地彈琴黎巴嫩版
未有金家之前 朝鮮半島是日本殖民地囉
日本戰敗之後, 朝鮮半島 分兩份

北方由 蘇聯/中共 扶金日成上位做領導人
其實劉備 都係一樣
劉璋 好心收留劉備, 結果被劉備 趕走霸左益州

但今時今日仲有大把人吹捧 劉備
佢啱去拍House of Cards
你係想講學巴勒斯坦呀嘛?
人哋住咗嗰度二千年啦
所謂嘅巴勒斯坦人又住咗幾耐呢?
班西方快樂教育人,識鬼歷史咩
做嘢做得咁快手咁準確
我覺得佢嘅情況係第一手
唔係線人嘅第二手
即係除咗call機電子裝備穿咗橋之後
佢仲有其他渠道得到呢啲Raw intelligence
佢嘅情報系統真係好癲
呢樣先真
無論世人點睇呢班生蕃都好
事實係呢班人劣撚到連自己友都唔想接納佢哋
巴勒斯坦班死仆街真係不得好死,希望死得一個得一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞