黎巴嫩人慶祝以色列擊斃真主黨領導人納斯魯拉

148 回覆
181 Like 3 Dislike
得罪講句
就算係俄羅斯, 中國香港同中國領導層比人斬首
一撚樣會有大撚把人上街開香檳慶祝
邪惡軸心國由始至終都係頂層騎劫底層
頂層比人斬首, 底層自然開香檳
撚會有人幫頂層報仇咩屌
多謝都黎唔切啦屌

所以要解放一個國家真係易撚過借火
任何一個盟國只要具備斬首能力, 都可以不費吹灰之力解放一個邪惡軸心國
除非由一開始既目的並唔撚係為撚左解放一個國家
而係想透過戰爭或打冷戰清洗地球人口或拖慢地球人口增長速度
咁多個邪惡軸心國
應該得北韓係冇人敢上街慶祝最高領導人被斬首
屌你老母
D北韓人一個二個都好似梁耀忠咁撚樣
最高領導人比人斬首
佢地只會HANG撚晒機
唔撚好話上街慶祝
成個國家直撚頭冇人敢自薦做金家接班人
黎巴嫩無國安法?
其實黎巴嫩係咪伊斯蘭主導定點 依班係基督教的人?定伊斯蘭其他派別?
我已經成為最強嘅人,歡迎對戰 柒頭
緊係啦 黎巴嫩咁多基督徒 以前過半數添架
黎巴嫩女人唔港包頭
真主黨唔係黎巴嫩政府
黎巴嫩政府都無呢班伊朗支持嘅顛佬辦法
因為有一半國民唔係伊斯蘭教
我都係呢排先知
點分係慶祝定抗議
但伊拉克呢邊完完全相反
好多真主黨支持者上街示威,依家包圍緊美國大使館
唔包頭
唔好唔記得巴勒斯坦係自願選哈馬斯出嚟
黎巴嫩基督徒,力量平衡與人口外流的戰爭

作者Fady Noun
即將離任的總理米卡蒂預計於3 月在梵蒂岡會見教宗方濟各。今天,移民的年輕人中「80% 是穆斯林」。上一次全國人口普查可以追溯到1932 年,現在已經過時了。代表人數之爭早已超過了伊斯蘭教與基督徒的平衡。

貝魯特(亞洲新聞)- 基督教派的黎巴嫩人佔黎巴嫩總人口的百分比是多少?他們是否像即將辭職的總理納吉布·米卡提(Nagib Mikati )最近在接受當地電視台採訪時所說的那樣只有19.2%?

接近馬龍派宗主教區的消息來源更正了他們的34.42% 嗎?或者也許是42%,正如著名經濟學家和統計學家布特羅斯·拉巴基( Boutros Labaki )以及其他專家所保證的那樣?

https://www.asianews.it/news-zh/%E9%BB%8E%E5%B7%B4%E5%AB%A9%E5%9F%BA%E7%9D%A3%E5%BE%92%EF%BC%8C%E5%8A%9B%E9%87%8F%E5%B9%B3%E8%A1%A1%E5%92%8C%E4%BA%BA%E5%8F%A3%E5%A4%96%E6%B5%81%E7%9A%84%E6%88%98%E4%BA%89-57878.html
係咪淆底啊?
https://cuphistory.net/detailed-stories/
呢篇好詳細咁講點解咁樣
姐係以色列幫手消滅當年走甩左去黎巴嫩既巴勒躝坦
光復黎巴嫩
黎巴嫩貝魯特曾經叫中東巴黎,匯豐中東總行曾經都晌個度
七十年代內戰基督徒同伊斯蘭先至分治
依家實際上有兩個政府,真主黨係國中之國,有埋本身傳媒,政府完全不敢管亦不想管
可行嘅方法就係先剷除真主黨,先可以控制黎巴嫰
黎巴嫩以前好似6成基督徒,
巴勒爛坦人走入去後黎巴嫩就玩撚完
巴勒爛坦人走去約旦搞屎棍後被人趕走,
之後就走去搞黎巴嫩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞