Polyu Speed速大浪費錢千祈唔好讀 本人已後悔準備退學

142 回覆
388 Like 34 Dislike
你好衰架,咁直接講架
BBA
讀完BBA對你有咩幫助 ?
Shape嘅話純粹攞個「學位」都算幾好
食老細畫既大餅
梗係r大好
起碼可以用r大張cert 搵澳洲工
R大EE 去澳洲可以做電工落手or電氣技術員畫圖
大陸妹勁正喎
過嚟扮讀書,R張身份證
我係Speed畢業,mech eng and elec eng degree 已經被香港工程師學會承認咗,所以其實個性價比都幾高,如果你淨係讀呢兩個program。

我以前都有讀英文,但係唔係大陸人教可能而家改咗
SPEED真係唔好讀,警世
但始終差過以前嘅PolyU本部self-fin
survey FT 9成香港人喎
真 我嗰班係all in local

伸脷: 讀緊speed夜校 year 3
Mu 要自己俾錢print
個紅色閪制
想知PolyU本部學生有冇print quota,因為我見本部包玉剛圖書館啲printer都係收八達通卡(而唔係print quota)
你讀邊個program啊,我今年84048-IW final year,全部compulsory course D阿sir都係香港人喔出年準備入八大post grad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞