柯玉華律師事務所有嘢講 !!!!!

179 回覆
98 Like 6 Dislike
屌比你講咗,似3字但睇佢個位又冇咩可能得3字頭
其實男定女
幾好都無用了
朵臭咗就係臭咗
估計應該無乜生意先有嘢講
我買樓時問英國律師樓,做法係:

"On exchange of contracts we will transfer the deposit to the sellers solicitor. The contract provides that the deposit is to be held by the sellers solicitor as stakeholder, this means that they cannot release the deposit to the seller until the day of completion."
老千律師樓,個名叫辱華
依家個市咁,唔覺賣家有咩牙力
但今次個律師2日就過數又冇對多次一按同二按的欠款。。
2日就過數擺明連契都無查過啦
律師會仲唔企出嚟講兩句
真係廢廢地
點解UA 會肯借100萬
明明已經資不抵債
原來柯玉華律師樓係黑店
唔覺得?我屌你老母臭閪喇
唔肯咪唔好撚賣囉,睇下邊個仆街死先
睇返個track record呢單好大機會係律師詐騙
其實如果我係間律師樓 老細我會私下銀個70萬算 上撚左東張 現在又上埋胡說 咩聲譽都無曬la 除非佢本身都打算執 我唔係好明
成單嘢正苦冇聲氣先好笑
唔排除大老細應該岩岩睇新聞先知
錢應該係個escrow 到唔關間野事,真係fraud 咩
為70萬搞臭個朵
如果in contract 個時先有新問題唔disclouse就係fraud 啦比幾百萬買屋點會慳幾皮咁白痴
告佢詐騙好難 條片講左要有實質證據
好老實政府唔處理 以後點買2手樓
熊貓經濟緊要啲
所以我買樓係用deacons 比多少少錢安心好多
所以唔好買二手樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞