玻仔條鐵出晒事!!

308 回覆
130 Like 9 Dislike
幫幫手食晒你地臭閪蚑那車啲石綿先啦
超速唔計定點?

咪又係出軌
但事實就係乜Party都有人響度

你以為得嗰幾個人解決緊問題
其實係個場度你一出聲就有人即時答到同駛得郁
成件事已經順利好多

你想件事半日定係幾日收科
呢啲就係差異。
終於明白自己係中國人
呢單嘢發生咗廿幾年

JR西日本年年都要出主席去拜祭
年年都提一次

咁多年嚟,管理方針又真係有所改變。
全世界嚟講佢地都真係算優良。
咪撚搞笑啦 今年jr貨運先比心踢爆做假數據約十年

個發現原因咪就係有出軌
咪撚搞笑啦

油壓壓轆超過標準壓力,唔通其他國家會同你報咩

唔講支那,西歐都唔會報啲咁細單嘅嘢。
已服務超過35年
日本貨超耐用
屌奶星 改數假做假 柒左之後拉全世界落水(重要冇證據)

好心崇日精神病去彩醫生啦

死107重係到世界第一

香港成個mtr意外死亡歷史 +埋都唔夠107呀
https://www.smrt.com.sg/news-publications/newsroom/smrt-in-the-news/%E2%80%98we-don%E2%80%99t-want-overmaintenance%E2%80%99-smrt-chairman-flags-need-to-balance-rail-reliability-with-costs/
We don’t want overmaintenance’: SMRT chairman flags need to balance rail reliability with costs
鐵路保養唔可以太多架
睇下過黎香港夠膽咁講比連登仔開幾多個post屌
屌你真係唔撚明

MTR出軌不幸中之大幸 無死人 咁都唔叫好彩?
你想像下如果行緊120出軌係咪好大獲呀
唔撚係讚日本踩港呀屌你老味

事後MTR都recover得快啦
所以有107死 唔講
講個0死做乜鳩
你地臭閪蚑那賤蛆咪啱啱係深圳劏咗隻日雜囉
平均里程死亡人數都仲係低
新加坡講效益仲癲過香港
咁樣不意外。

同埋條鐵係公家嘢,又唔似港鐵咁混合經營講求形象,服務好唔好唔係由啲User話事。
香港數據係?
睇下黨鐵大股東係邊個
smrt年年比人屌垃圾
ceo得閒就出黎撚兩句話唔滿意可以搭其他交通工具
朝早上唔到車居然話你哋可以揀其他時間搭地鐵
non peak班次唔夠密就話我地冇錢咁平係咁架啦

ceo繼續幾百萬坡紙年薪
好神奇,呢方面新加坡居然會及唔上香港
坡仔地鐵有樣野要改下
地鐵站無舖頭 得間便利店
佢就係轉軌嗰到出事
會行120轉軌?
五毛
曾經翻新咗兩次,連traction都翻新埋
架車撞爛晒沿路1.6公里既路軌電線波口
全部野要換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞