[董之英已投降] 校方確認由現職教師重設密碼 承諾公平處理涉事職員

167 回覆
166 Like 4 Dislike
呢啲垃圾老屎忽
最仆街就係個校長
所以話香港啲學校管理層幾撚垃圾,咁緊要嘅野成間學校得一條友知?交信去reset password果個係新老師仲要校長都簽埋紙,咁即係新password 呢啲應該係得個新老師先知啦下話,咁關舊果個咩事,依家衰左就一野射走個波,俾人踼爆都仲唔認衰,最尾高層又係唔使揹鑊,垃撚圾
會唔會唔係文sir 佢校網寫文sir教視藝喎
體育科最似Man既就得個萬
都有可能係姓萬
份form 7月24日填好
學體會收到fax兩個工作天內會將個密碼send返去份form嘅email
8月先收到密碼即係有人拖住嚟處理啦
可能係個名第一個字係Man
好似陳大文 Tai Man Chan之類
曾經存在過?
如果係香港人習慣, 應該都係CHAN tai man, 而唔會tai man CHAN
後者偏向返英文嘅寫法
不過就宜家情況嚟睇應該係姓萬嗰位體育老師經手
早兩日怒屌走左嗰個阿SIR件on9出黎講兩句
間學校咁廢,難怪體育界惡哂
學校係由呢啲人管理你話幾諷刺
不如搵太監教屌閪,成班都無撚用。
起碼都要講句頭先語氣重咗小小,唔好意思
佢瀨個前職員專登唔幫佢報
問題係應該第二個職員reset咗個password
個前職員都無得login點會關佢事
誠信好有問題
未查清楚就出黎開記招 公開誹謗人 咁嘅校長點玩落去
肯定班人懶
校長懶,新嘅科主任懶
唔會啦。。。之前好似邊度講過為補鑊會請辭?
但根據過往經驗,所有講出嚟嘅嘢都冇做得成,講明辭職嗰啲得個講字,真係辭職嗰啲唔會講,直接走人

更何況咁撚廢嘅校長辭咗職邊搵得返咁上下人工?佢仲要好似咩都唔使做咁,乜都下面負責哂,佢自己淨係返去坐住收錢,嘢又唔使做,責任又唔使負,筍工邊有咁易搵到第二份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞