[董之英已投降] 校方確認由現職教師重設密碼 承諾公平處理涉事職員

167 回覆
166 Like 4 Dislike
黃師精神病
自己唔記得報名,就屈人
這是正式錄用的教師嗎
呃多幾個月先糧先,條數唔細
大把人想上位
新主任無重置密碼,新主任姓林,重置個個姓「Man」
唔係啦新主任姓林,負責重置個個姓「Man」
個校長同高層咁講大話法,學校師生家長都唔會再信佢地,辭職啦
原來一直可以reset密碼 咁根本就只係自己on9唔記得報名搞到過左deadline仲想將個波射比人

係有埋Physical Copy 所以轉去屈現任老師

夾埋黎睇,唔係新主任
LM
7月24號就簽名重置密碼

個報名7月22號開始,咁睇舊主任冇失職波,人地兩日內就搞左表去reset個密碼
咁睇佢地一早就知成件事,然後體會8月中就比番密碼佢地,之後真係唔知佢地做緊咩,竟然成半個月冇人報名
呢單野咁耐都未有校董會出黎開記者會解釋點解校長可以老屈前職員
仁濟真係
綜合所有證據
7月24號舊老師申請重置密碼
8月中收到密碼
中間換老師
新老師理論上9月2先處理事務
於是同校長講上手無交帶跣佢一鑊

實際上就係校長無理過件事
所以唔知8月中先有新密碼
亦無理密碼件事
以為手下會私底下拆掂佢

結論係校長不負責任
新老師弱智
屌你老母 呢個校長咁撚賤格 操守又有問題 仲可以做校長? 唔怪得知19年咁撚多人上街
個老師會考得三分 會有幾醒?
點解教育界可以咁撚戇鳩? 想問下寫早兩個星期會構成咩問題?
https://www.youtube.com/live/AyBG_0Uf1BU?feature=shared
Channel C 當日直播

5:35 - 6:23
黃校監:「我地基本上係個校長唔知呢件事,係有一個負責呢件事個個先生,佢完全冇做到野,而佢係唯一同學體會溝通既先生黎,其他人係收唔到學體會既訊息,係得佢收到。咁你叫我地點樣做,我地一知道呢件事,9月2號,我地就即刻已經去做呢個補救既工作。」

18:04 - 19:12
黃攸傑校長:「其實我原本就冇諗住講咁多,坦白話比大家聽,科主住唔係好合作,係整個佢要做handover同報名既程序入面,同學校唔係好合作,包括岩岩校監都講過,我地係所有資訊都收唔到…..」

直播後面仲有好多大話,依家聽番真係幾嘔心
8 月中校長有簽名改密碼,點兜?
調查發現包括董中校長黃攸杰在內多名學校管理層,涉嫌在上周記者會上對前體育科主任作出多項不實指控,包括指該名教師「遺失密碼後不跟進」、「交接工作不合作」

校方亦承認收到學體會提供的新密碼,是由現職教師負責重設

學校話新老師搞重設密碼
即係仲未認衰,話舊老師你無做野
點解你地會理解成屈新老師
好撚癲,其實好易穿,佢博個前教師唔出聲忍咗佢??
大佬比你咁屈以後仲使出嚟做,唔出聲先奇
個表格個姓對唔上,係未又講大話
唔係想就咁當冇事發生下嘩
無事,無事,大家一場誤會啫,大家向前看,好無
3分弱智在連直接0分都唔敢
用盡力先得3😎😎😎😎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞