[董之英已投降] 校方確認由現職教師重設密碼 承諾公平處理涉事職員

167 回覆
166 Like 4 Dislike
傻豬,體育科得一個老師咩 有無上佢校網睇下架
唔好再懶舊個個啦

新個個17/8改撚左密碼啦
總之新任喺截止日之前上馬就一定有責任
報名一定係體育科科主任搞
無論上手 hand Over hand到食屎又好乜都好
(印象中冇咩邊個上手Hand over得好)
正常要怪都係怪接咗手嗰位 自己點都要跟緊啲
而家淨係講會公平處理現職教師, 即係話由新體育阿sir咩鑊, 校長繼續月月收十幾萬
冇賴佢嘅,不過上手如果想冇手尾跟,hand Over可以寫清楚邊啲已經做咗邊啲未做,甚至提埋下手

如果走得唔開心,就梗係關我鬼事啦
校譽一鋪清袋
我一直以為上星期係記者會, 原來係叫心聲分享會, 咁你心聲分享就自己關埋門啦, 做乜call記者,
而且成個心聲分享會根本就係度賴舊老師、賴主辦單位章程唔flexible, 呢D唔係叫心聲分享, 係叫控訴大會
你呢個回覆好正
所以成個校董、校監、校長都有問題, 而家都唔知衰係邊, 可能只會嬲點解唔消滅晒D證據先開記者會
佢地官網搵到一個姓文嘅老師, 可能就係佢
好似星期六有個校董出來死撐, 話校長辭職咪辭職囉, 仲話教育局出warning呢part只係校長口快快講錯
9月2日正式返工
然後9月2日截
又難講啲喎
係, 個校監其實都好PK, 校長都仲做下戲beep兩行眼淚, 校監全程寸寸貢
總之除咗高層 所有人都有錯
上一手而家有晒records自己做好左handover, 所以你呢個擔心唔成問題
BTW, 樓主你標題誤導, 因為間學校都冇投降, 仲係度包庇校長架
比返benefit of doubt佢, 間學校只係list out科主任/高層嘅名, 話唔定仲有個姓文呢
不過文姓係香港唔係大姓, 呢間學校應該只有呢個老師姓文, 應該都係呢個文sir負責入表reset pw㗎啦
劇本係校監校長受老師誤導
炒左姓文同會考3分就得
幾垃圾先可以令件咁簡單嘅事都搞成咁
你俾踢果班學生自己報名都無可能會搞成咁
而且隻字不提校長作故仔誣衊前老師呢件事點處理, 明顯就要保校長啦 總之文sir同埋3分sir準備執包袱啦。
校監今次好彩, 佢係好寸寸貢完全唔覺得學校有錯, 但起碼作故仔呢part佢無份, 所以更唔會有事
直接當住全香港人面講大話
本身連兜都想廢撚事
根本一間band3仔冇波踢冇乜人care
最多咪攞啲錢
去港甲玩下跟操 等班𡃁仔集訓
攪幾場友誼賽 俾啲獎金塞住家長把口

再賤嘅咪約個前任sir 學界委員
夾口供食左隻死貓

想學万刀甲咁開記者會
一野擺晒咁多人上桌
自己申請俾人屌 冇得救
總之新科主任佢一定係8月25號前就已經踏足過間學校,仲開始工作(可以睇返Staff meeting嘅會議簽名紀錄)
佢簽約係9月2日,理論上簽約之前嘅嘢真係唔可以話落佢度
不過截止當日都可以用電郵遞交報名表或者傳真過去
佢一定係跟唔job

高層就一定責無旁貸㗎啦,呢啲位冇檢視啲下屬有冇做到
個辦學團體應該搵個校長祭旗
牧師先係全校最大,仲大過訓導主任同校長,你得罪佢,隨時飛你出校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞