率先體驗Android版八達通! (6)

196 回覆
2 Like 1 Dislike
LM
上網見人話重複比錢個d, 好似一星期左右會退
打咗去問, 應該拎唔返堆補貼.

不過換其他8仔一拍就中真係爽好多.
呢度post bug處理效率係咪會快過上八仔個網report?
你同佢講開file投訴 佢就會幫你搞
不過應該只限失效case先處理到
有巴打唔係話佢哋有mon po咩
八達通卡有限公司現誠邀你參與用戶體驗分享調查,其形式包括 小組用戶體驗分享座談會 (Focus Group)和線上問卷調查 (Online Survey)。

小組用戶體驗分享座談會大約10人一組,在一小時內以互相交流討論方式發表對Android版八達通(體驗版)的意見。

Samsung Pay八達通要全球用得應該就唔難
依家港版samsung pay都可以加法國Navigo
(應該係因為奧運)
佢都係要download navigo app
同樣地八達通app已經係play store有
應該就唔難整到
我冇收倒
咁佢地肯開個會搏屌都叫有心既
雖然仲係大堆問題,但起碼之前有巴打係度講過啲問題真係有fix好
但穩定性真係搞左咁耐都未得
的確之前好多提出既野都有整到
希望今獲可以攪得好啲
有冇錢畀先, 呢度咪日日有focus group
做白老鼠冇乜問題嘅但體驗版90日內退卡都要收錢小器到
我張實體卡下年到期 暫時睇係咪都係加落samsung pay穩陣啲?
無send到畀我 畀我一定屌晒佢哋老母

原來係得紅磡站依部唔得,試過同站另一部同一型號又冇問題喎。
3星機就用返佢個Smart Octopus
Play integrity fix 17.5入面有keybox.xml,已經比google ban咗,要自己去另外揾
我等今日凌晨An 15正式版算
https://www.mediafire.com/file/kp3ineqxuruungs
係ppt揾嘅keybox.xml,我冇用過,唔保證可用
https://www.ptt.cc/bbs/Android/M.1725672033.A.187.html
ppt原post
keybox.xml係外國share係犯法,要去telegram group or 暗網揾
如果唔用virtual八達通,係香港用有效指紋過到device就得,所有apps都用到
咁睇可能有部份型號未更新
係咪C出口大堂近C1出口嗰部?
C3 嗰部,C1 嗰部試過冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞