率先體驗Android版八達通! (6)

196 回覆
2 Like 1 Dislike
三星機用耐左有陣時都拍唔到+慢想像唔到仲可以點慢法繁忙時間成村人等你一個真係老撚尷

無root都變到咁 唔怪得知用唔到
Google喺度做緊啲乜嘢
炒左play service?見xda班友都係差唔多時間炒,有人話要清data/uninstall update(後遺症係好多野要重新入過),亦有人話人手裝新版apk就得
https://xdaforums.com/t/module-play-integrity-fix-safetynet-fix.4607985/post-89736183
要攪都唔會單一機型攪啦, 一攪就會全部攪曬, 仲要咁多客用, 係要D時間既
想將個android八達通轉去另一部機,但個“備份到雲端”一㩒就出error,係咪未用到過機呢個功能?
試咗,uninstall咗都唔work,都係凈係得basic integrity
頂唔順AN 機 google pay
轉返去APPLE 快撚到呢, 仲快過實體卡咁
Beta OS間唔中係會fail safetynet
通常係大更新出前/後會出事
有Samsung pay你自己唔去用啫

呢隻機拍唔到
圈都出唔到?
之前實測過ok架

增值又唔得
查詢紀錄又唔得
我有啲懷疑佢哋放棄咗搞an版 之前用到嗰間舖 今日竟然用唔到
講真八達通員工你睇到嘅話 不如直接同大家講搞唔掂放棄啦
咪係,唔係話軟件扮唔到硬件,但寫軟件D人無咁既實力,你就都係畀返錢用返硬件啦
唔記得開wifi睇片 仲有百幾mb爆數據得低速數據(2mbps?)
用手機八達通會唔會有影響
用緊12.5.0 用落都算stable
唔敢更新住
師兄養唔養狗
no
而家Google Wallet 都更新咗八達通嘅圖形
舊版:

新版:
屌你八達通不如開返個Whatsapp channel廣播幾時用到幾時用唔到
到底幾時先出正式版? 幾時可以加我張實體卡入部機到.
等左好耐啦! 八達通!
12.6.0 拍好多機都冇反應... 有乜可能可以做到越up越衰
我反而覺得好左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞