2[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

511 回覆
11 Like 40 Dislike
有D牌子高階型號唔入香港,冇計
你最好搞清楚自己係去自提櫃定係自提點
京東 11.11 好似無券做優惠?(買電腦)
個sms 唔係會有寫地點咩? 個地點係自提櫃定自提點先?
岩岩係京東買左部 zenbook 14 ultra 9 ¥6899
我見拼多多就算揀重過20kg嘅嘢SF都係寫住0運費
有冇巴打試過 係咪真係0運費?
PDD 5999 先勉強買得過

今年雙11冇補貼可以翻屋企訓教
早買早享受 遲買貴幾舊

部機本身正正常常

岩岩係京東取消再係pdd買
Thx
第一次買,想問下意見
依家買天選5 pro係咪pdd最抵?
會唔會有伏?
請問天選5 pro係咪一定要自己重裝window先有繁中?
其實重裝真係好簡單
有冇教學?
係咪已經可以用wechat pay俾錢
新聞話最新版本開通左微信支付 ,結算嗰頁碌黎碌去得apple pay/ credit card/支付寶大陸版
打漏左 淘寶 係咪可以用wechatpay
已經係最新版app, 但唔見有
其實係咪香港又無, 淘寶d 野成日都係唔包香港, 好似早兩日買野仲有賣話香港係國外唔發貨
付款頁,選支付寶大陸版,之後就會有微信支付,應該係支持大陸wechat pay。
利伸冇用過
想買oled 曲面Mon ,雙11有冇邊款抵買?
想問27吋 for做野MacBook用,有邊款mom推介?
唔講預算嘅話 我推薦studio display
Sorry ,想3千內
想問下買廠機
見dell vostro 4060先5000幾
【淘宝】大促价保 http://e.tb.cn/h.gvlKxEXkTyv7hJr?tk=7yOc3lEURdd CZ0001 「【办公台式机】Dell/戴尔 灵越Vostro成就台式机酷睿i3/i5/i7多配置套餐迷你mini标准机箱灵越台式机电脑主机」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
巴打買左?
未,考慮緊,因為驚唔識重裝window
驚比人點 我指既係香港行貨 冇香港版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞