六合彩出現罕見攪珠 兩期結果號碼五個相同!

273 回覆
63 Like 3 Dislike
馬會唔玩馬唔通玩鹿
咁係你將唔完全相同嘅組合歸類做一組
你獨立去睇每一組數字出現嘅機率係一樣
最簡單例子賭大細
連續出左10次100次大
下一次出大嘅機會一樣係50%
當你用“連續”呢個concept去睇就係
連續100次大嘅機率同100次都梅花間竹出大同細嘅機率係一樣
所以你好難用連續兩期嘅獨立event一樣去證明馬會做馬
1億分之7

你有咩問題

Please explain your answer mothervgucker
咪同你普通買張飛中三獎嘅機會一樣,如果以往冇發生過,即係假設馬會由49個波開始果日開始買左每期一條飛,今日第一次中三獎啦。
今次邊係完全一樣
請出招
前面有人計晒,你係要衝出黎
咁多年咪就係一張囉 符合中獎機會率丫
兩個機率係一樣
如果你假設大多數攬珠都係公平,每粒概率幾乎一樣,咁真係好低
但如果有一個星期有幾粒波重左,部攬珠機個program俾人郁左,咁呢一個星期連續兩期中5個既機會就會大增
你硬係要攤平幾千期咁睇咁機率一定低架啦,因為啲人做一兩次馬就收手啦,唔會有人咁on9成年做馬,咁所以大部分時間都係公平既
人地真係做馬,做五個一樣嘅有咩益處?貪你地多人講佢做馬?
咁都要睇難度既,連續兩期一樣應該容易過做連續兩期唔一樣但又要預知係邊幾個
風險就另一回事啦,但可行性優先啲
我睇唔到
你唔貼出黎
唔計

BTW關我地撚事今次

中國國慶8000萬金多寶加油

中左2獎分20蚊比你
上面都有人計左,370年一遇
香港500年一遇都遇幾次,當佢真係咁岩出左
又會唔會咁多人跟返上一期搞到成489注3獎咁多
加埋仲多過頭獎8球
你話有人買幾隻膽拖哂其他全餐,有可能既,金多寶5-6千萬咪可能有今期先8球,中左都蝕死

如果知會開咩 彩池又唔大,一定狂中3獎爽過一注頭獎
屌你師兄你勁撚過中頭獎
首先我依家證明嘅唔係馬會做唔做馬
而係連續兩期有5個號碼相同嘅機率到底一唔一樣
你依家都出現咗典型嘅稻草人謬誤

同埋我覺得你舉錯例子
因為連續100次大嘅機率同100次都梅花間竹出大同細嘅機率唔係一樣
因為大/細係5050
連續100次大嘅機率係(0.5) ^ 100
大細輪流交替嘅機率又係(0.5) ^ 100
所以梅花間竹出大同細嘅機率係2 x (0.5) ^ 100
連續100次大嘅機率係會比梅花間竹出大同細嘅機率高嘅
Return period
而家就係話佢地失誤唔記得改號碼呀
即係前日果期係造馬,今鋪重覆五個字既係失誤
正常造假緊係唔會兩組一樣啦
二至七獎派到爆曬喎
兩期有五個號碼相同,準確啲講,係上期攪出組合在今期攪出組合獲得三獎機會有幾多。簡單講咪就係同你普通買條飛中三獎嘅機會一樣。因為你上期組合可以係任何號碼,所以唔需要用上期個prob乘落去。
我老豆都中過兩次三獎,一次二獎啦
佢有個朋友廿幾年前中過一次頭獎
唔洗理佢, 佢唔知自己講緊咩
唔係唔信你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞