六合彩出現罕見攪珠 兩期結果號碼五個相同!

273 回覆
63 Like 3 Dislike
一定係
一人一個返工犯過最大嘅錯
中2奬上期可能都有中奬
典型嘅賭徒謬誤
上一期六合彩同今期六合彩根本就完全無關

其實係兩個設定嚟
一、係今次一樣同下次唔可以唔一樣嘅機率
二、係已知今次組合,下次出一樣嘅機率

今次爆咗啦
唔通又係自己友落飛中番
睇極都唔明點解三獎會咁多人中, 真係會有人照上期號碼再買?
中咗2獎都唔夠出糧比連登fg 一個月糧
今日中個位 明知咪會咁買
頭二三獎都有個最低彩金,我睇今期就係咁情況,所以馬會輸錢
其實唔洗咁複雜咁計

平時買6個字 中1個字都難啦

而家佢49個字 又抽中上期5個相同號碼

連住期數wo 兄弟

個機會率應該低到無可能發生
低唔代表冇
爆咗啦
全民造馬
其實最後30號有冇開出
依家知馬會做馬係咪應該cut戶口從此戒賭?
依家知馬會做馬係咪應該cut戶口從此戒賭?
等於輪盤, 每次都係一個獨立事件
我明你講既野 兩期開一樣number 既機率當然係低過兩期唔一樣既機率啦
但我想帶出既意思係 兩期開同一set number既機率同中頭獎既機率一樣
但d 人就會覺得兩期撞5 個number 就冇可能發生 一定係造馬
相反佢地會覺得有人中頭獎就合理好多
50% 一係一樣, 一係唔一樣
你呢個問題都唔係而家嘅focus
應該係
已知今其開2, 15, 23, 33, 34, 39
1.) 求開 3, 6, 23, 33, 34, 39
2.)求開最少有3個以上號碼和上期不同的結果 (當然呢句可以refine)

任何組合個概率當然係一樣
但而家唔係討論緊2個特定組合 而係1個已知組合+少量特殊組合 (eg 4字以上相同) vs 1個已知組合 + 大量組合 連續發生嘅概率上差異

係五萬幾分之一
依家馬會蝕錢呀師傅
應該咁講,兩期一樣機率好低,純粹係用黎describe個情景,係帶來唔到任何結論。即係每期都有人中三獎,只係咁岩馬會上一期個號碼係今期三獎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞