[BUNNIES] NewJeans討論區(106) - WE STAND WITH NEWJEANS!

1001 回覆
33 Like 23 Dislike
再扮女人就一拳。。。
hype: 邊個咁大整盡蠱

原來閔條片係5月
本身唔太鍾意 BTS班撚屌, 有例外了
JK大哥
今次真係明白fans還fans 藝人還藝人
話時話點解好似唔多覺連燈有bts po嘅?
隔離hater post條柒頭又spin去don't use them係指閔利用NewJeans
隔離post班柒頭收皮啦
係呀,話緊mon post嘅你呀
Jungkook出得post意思就係支持NewJeans
你地班撚樣點spin都spin唔走JK大哥個用意
感謝JK大哥聲援NewJeans
笑死 anyway 撐NewJeans嗰個post冇得兜啦
amy係要面對現實嫁喇
從來都係班amy同earnot搞事
見佢地話唔係反閔就=撐房撐hype
但自己就用哂hype個邊嘅說詞
佢係支持newjeans 但之後句don't use them擺明係向hype高層同閔講
你夠公道
有提HYBE
唔似隔離po班傻閪為咗黑NJ所以HYBE嘅衰野一律唔提
我真係頂唔順班雙標撚
Newjeans直播發聲:唔感恩 未見過世面 衝動
Jk ig發聲: 真男人
Jk
第一個post 個caption 好明顯就撐緊newjeans 啦
開始覺得佢地好可憐
佢個po都係得5隻顏色既心 冇閔老母頂帽
真心算係中立同公道 以藝人角度出發撐新牛 而唔係站閔房任何一方
肯為NJ發聲已經好好尤其佢本人影響咁大既情況下
坦白講唔撐閔老母我理解,但係屌屌下閔老母屌埋落妹豬度唔知做乜鳩 高層內部嘅問題連累哂旗下無辜嘅藝人,其實大家追咗咁耐星都明白haters有幾咁黑人憎,將心比心啦自己粒星俾人咁屌自己都唔開心啦,追星可唔可以理智啲有返啲同理心?
5色心心 重要d色中曬 都真係冇得再點拗 好難怪班Amy hang撚曬機

不過JK大哥都真係岩 房狗錯又好閔媽錯又好 最後都係班女最傷
全部blk晒一個都睇唔到
乜撚嘢確認其意圖
Hybe 係咪請晒公海啲連登仔做高層
IQ70都知解釋到嗰PO講緊咩啦下話
定係韓國唔洗考閱讀理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞