[BUNNIES] NewJeans討論區(106) - WE STAND WITH NEWJEANS!

1001 回覆
33 Like 23 Dislike
閔熙珍為與HYBE打官司花鉅款 想拍成紀錄片
https://www.epochtimes.com/b5/24/9/28/n14340151.htm

閔熙珍說她一定要拍紀錄片!我會贏!
「但是我會贏的,他們無法制造出沒有的罪。
這真的是很罕見的事情,我一定要拍紀錄片!
讓大家知道『啊~ 原來一個人還可以這樣被打壓啊』。」

之前有手足發現NJ ig follow左Netflix,依家基本上係真有其事
雖然唔想燈,但閔媽一定要贏啊
即係唔take offer?
要繼續鬥 newjeans幾時先出到新歌

係咁負皮嗰啲賤種有冇得解釋下
好得意
我想做導演

利申 拍開
以佢地啲智商 平時都已經駁唔到我地 點識解釋呢啲PR問題
日本m記下次可唔可以搵妹豬
已經對左山p幾個月
屌 仲未得閒去
一齊買底橫
take offer 唔代表可以cb
hybe要打壓nj,有大把方法
Minji is calling!!!
想知係咪已經全線冇哂海報
除咗底橫都冇嘢好買
呢幾間仆街到,真係傻閪,我仁b都唔撚報,佢哋走寶
我另外買左件衫,計返應該差唔多買左1千蚊港紙
HANNI或將出席職場霸凌監查會
New Jeans Hanni被指定為職場霸凌參考人,或將出席10月25日的監查會
國會環境勞動委員將在下個月舉行國政監查,將愛豆New Jeans成員Hanni和HYBE最高人事負責人金珠英分別採納為參考人和證人。預計將進行針對職場霸凌的的質詢。
環勞委30日通過了“要求國政審計證人·參考人出庭案”,要求Hanni作為參考人,金珠英作為證人出席。國會計劃對Hanni進行關於職場霸凌問題的質詢,並計劃向金代表詢問對此應對不善的原因。
即使被採納為國監證人和參考人,如果提出“正當理由”提交不出席理由書,也可以不出席。但對於證人,即使提交了不出席理由書,如果常任委員會判斷不出席理由不合理,可能會收到同行命令,或如果不答應同行,可能會被控告。因此,即使Hanni不作為參考人出席,金代表出席的可能性也很高。
Cls,poster都玩飢餓營銷
唔係好想睇到玉係呢啲場合出現,hybe 真係仆街,搞到藝人要親自出現,玉一定好大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞