[BUNNIES] NewJeans討論區(106) - WE STAND WITH NEWJEANS!

1001 回覆
33 Like 23 Dislike
你準備俾人撥亂反正啦
起碼享受過齊人之福
其實係唔肯接受自己咁on9

柒咗咪認
係都要死雞撐飯蓋
其實佢哋應該好似aespa咁,aespa係李秀滿造出黎 之後sm李秀滿被換走 ,d人係咁傳aespa會被人投閒置散,最後捱過左一段空白期咪最後都come back到 。hybe搵錢公司,始終佢地幫hybe搵咁多,只要newjeans 5個盡量唔好介入依單野,就會好似aespa咁有得comeback。點知自己傻豬同全世界講自己站左邊
屌 搞到殯儀館咁嘅款
講洗腦邊夠佢哋勁,直頭邪教嚟
原來閪be股價已經跌咗三成,蒸發咗三萬億韓圜
抵啦
唔係撐自己偶像 。係屈鳩佢比人hack 。痴撚線到咁 。真係情何以堪
邊度可以睇到韓市?

如果引申自有咩天災人禍,佢哋係咪想自己嘅星出post話啲人抵死啦,唔出現係現場咪人事囉?
唔係人人想法一樣
有人會將風骨放在任何東西之前
唔好將自己價值觀強加在其他人身上
投閒置散同比公司職員欺凌係兩回事嚟
如果你唔係黑粉嘅話,似乎你真係唔發生乜事,又或者你未試過打工。
佢哋而家嘅情況,好聽啲就俾少啲嘢做,難聽啲就係「燉冬菇」。
換咗新CEO,趕走哂同佢哋合作嘅伙伴,包括經理人,唔係真係以為新嚟嘅會咁好心會搵新合作伙伴呀嘛?
再望吓公海嗰邊,個撚個想佢哋即刻解散咁款,就知乜事啦!
同感
呢段時間我都不解佢哋點解要咁做
但係諗真啲 我地係佢地呢個年紀
有誰無諗過對抗強權 做自己所想
Newjeans之所以係Newjeans
正正係因為有種"真"既特質
或許我們都長大了 會從利益角度出發保全自己
但係見到佢地好似見返2019前既自己

我無法否定佢地
正如我無法否定曾經熱血純真既自己
執左幾支洗頭水返香港,希望老母到時唔發現
走水貨
本身諗住唔拎,但又無乜野拎返香港
個Gip又好多位咪拎幾支手信返黎
好靚套韓服!

免治嗰件勁似三文魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞