[BUNNIES] NewJeans討論區(106) - WE STAND WITH NEWJEANS!

1001 回覆
33 Like 23 Dislike
呢個係我早前拍嘢跟個藝術家
佢成日都咁講
冇返咁上下年紀點追新牛
個個Bunnies都係才華洋溢
非…小妹剛滿18歲
飯隨偶像

其實日本啲美學好襯新牛

5萬隻?
東蛋一日都唔撚止呢個數啦大哥r撚爆頭
房狗到底係當人弱智定咩
呢度啲人差唔多夠歲數攞長者咭
勁陰濕 仲諗住約記者個上司打golf
有消息未
ADOR:

At today’s board meeting, ADOR resolved to convene an extraordinary shareholders' meeting to reappoint Director Min Hee-jin as an internal director.

Previously, on the morning of September 11th, ADOR had already proposed to Min Hee-jin to oversee the production of NewJeans for the next five years, which is the entire remaining period of NewJeans' contract.

However, during today’s board meeting, it was discussed that, for now, the request for her reinstatement as CEO could not be accepted.
Since Min’s position, duration, and authority as the producer of NewJeans have been fundamentally secured, we expect to negotiate specific conditions moving forward.

Detailed answers regarding today’s board discussions and various questions have been provided to the NewJeans members via email.
https://x.com/newjeans_loop/status/1838837208687743285

之前好似話做多2個月收皮 依加變做到完約
無最後決策權即係都係無用
懶人包:
Hybe拒絕俾閔媽重返CEO職位。但閔媽作為製作人既身份,任期由原本2個月變成5年,即係直至NJ剩餘合約既全部期間。
同我預估差唔多,要回歸做CEO真係唔現實,傾好個term繼續做Creative/Production director已經係最理想,三贏方案。

其實以Hybe黎計,今次都已經好低聲下氣。
真係希望傾得成。

Newjeans加埋成個製作團隊,由歌曲(song writing, arrangement, mixing, mastering都係頂級)、排舞、MV個深度同製作,到每個成員既charisma、跳舞個groove同flow、唱歌(音質),成員之間既chemical,再到閔媽美學品味都真係同時期無另一個團可以比。
股價跌到咁應該有股東俾壓力房狗,等遲啲正常返房狗會又玩嘢
還原基本步算係最好結果
唔係話 nwjns五人去其他director 唔得,但閔個aesthetic & vision真係超出同期幾個班 洗走陣傳統k-pop味
閔似會唔接受 之前做ceo話炒就炒 大家打咗咁耐真係有得一筆字抹咗佢? hybe點會比權佢做決策
韓國企業Internal director 同CEO差幾多級?
閔喺一人之下仲好啲如果唔係就真係做擺設
就算係一人之下 個分別應該都好大 決定權上面已經差好遠
個肥婆ceo乜都話no既話你都係吹佢唔脹
俾佢返嚟做director
到時又唔知用咩方法開股東大會踢走佢
根本就係權宜之計,做俾外人睇,閔媽唔肯返就話唔關我哋事,係佢麻撚煩
剩係俾佢掌握住財政你已經無得玩,做乜都話貴唔批你已經收得皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞