[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1652)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Deft子去Worlds前係LCK既最後3場!
球女 ahri 聽日就會出
估佢用三場
faker落去掉炸彈
希望廢老carry不如希望4個carry
聽日輸3-0已經係必然嘅事
聽日到pyosik同原神 輔野連動
希望bdd手下留情
keria去bts啦
T1 :
FOX都on9 唔ban yone
我地ban yone 咪可以玩飛機+炸彈仔
IQ200
上年KT親手揀T瘟送自己落去,今年就報返上年嘅仇
所以要連埋份約買,應該唔貴得去邊,T1財大氣粗ok的
Keria唔需要接受兵役 防唔到子彈
BDD 已經無對手
5ban mid搞掂
KT上路零英撚
真是好撚勁
去入筷子就差唔多,bts
你要牙老睇飲水機
即係想T1 被人爆破
[閒聊] LCK庫奇10連敗
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1726223787.A.03F.html
從LCK夏季總決賽開始

GEN vs. HLE G2:Chovy對上Zeka阿祈爾 勝

GEN vs. HLE G3:Chovy對上Zeka犽凝 勝

GEN vs. HLE G4:Chovy對上Zeka小砲 敗

GEN vs. HLE G5:Chovy對上Zeka犽凝 敗

T1 vs. DK G1:ShowMaker對上Faker犽凝 敗

T1 vs. DK G2:Faker對上ShowMaker小砲 敗

T1 vs. DK G3:ShowMaker對上Faker犽凝 敗

T1 vs. DK G4:Faker對上ShowMaker小砲 敗

T1 vs. DK G5:Faker對上ShowMaker勒布朗 敗

KT vs. FOX G1:Clozer對上Bdd小砲 敗

KT vs. FOX G2:Clozer對上Bdd犽凝 敗

KT vs. FOX G3:Clozer對上Bdd犽凝 敗

近12場只贏2場

且近期是10連敗

算上整個季後賽+資格賽

總戰績10勝16敗,中路9勝14敗、上路1勝2敗
T1 DK咁鍾意一齊中風
一齊去worlds中風啦 好唔好
次次未到世界賽之前都係好勁
每次入到世界賽就變Badd
咁係因為ZEKA BDD未用姐
t1屎眼睇比人睇埋 kt今日3場都係果幾隻 python 完美哥 原神都未發力
冒泡賽deft
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞