[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1652)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我吸4個隊友呢?
Oner聽日會證明自己世冠實力
你勁黑心 佢依排咁撚廢
你都要燈尻佢 想佢原地退役?
drx三子會話畀全世界聽點解truck瘟s12係亞軍
你點睇今日害死咗Clear
faker會證明自己真係老
Pyosik聽日會證明冠軍打野亦有差距
T1住上好似playoff咁打到完美坐監就穩陣
佢隻花女都好廢
聽日guma又要證明自己先係冠軍級馴龍高手
唔柒dive比人反殺曬都多謝
"歷天怪 vs LOL道士 " Keria vs BeryL的歷史對戰記錄
https://www.fmkorea.com/7470613268

過去的多場比賽紀錄(Keria vs BeryL)
2020 LCK春季季後賽R1:3-2 Keria 獲勝
2020 LCK夏季決賽:0-3 BeryL 獲勝
2020 年世界賽八強:0-3 BeryL 獲勝
2021 LCK夏季決賽:1-3 BeryL 獲勝
2021年世界賽四強:2-3 BeryL 獲勝
2022 年世界賽決賽:2-3 BeryL 獲勝
2024 LCK 夏季季後賽 R1:3-1 Keria 獲勝

總局數(場)
Keria :2勝(11場)
BeryL:5勝(18場)
誰將贏得最終的世界賽門票?

韓網留言:
「大賽場 BeryL 對上 LOL Park 的 Keria 第一次係LOL Park打大賽」
好彩係喺 LOL Park度打...?
唔重要嘅場都唔輸
點睇我幫你偶像入世界賽
T1破唔破到KT今日個換線都成問題
KT直接換線唔比你用阿宙打完美大哥
K狗淨係贏過beryl playoff
幫埋聽日先講
3-2

Guma生死局鎖xayah閃A秒bdd逆轉
新仔最受唔到壓
前題T1配合要好似playoff打kt果陣咁
我地T1只送最重要嘅比賽
Keria其實對兵線既理解好好
破唔破到只係睇下佢想唔想出手架姐
未去到個陣已經崩左
唔好刮痧再講
有一晚嘅時間
決鬥啦KT fanboy,聽日場bo5,每邊派三條友出嚟,邊隊輸一場就死一個

Truck瘟手足代表:
來棲曉
Moya
Motorboatinh

KT fanboy快出招,唔交人名當你地唔決鬥
jackylove哥哥做得到(?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞