[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1652)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
聽日野輔會繼續troll
大家定啲
Kt 直接3-0唔洗派人啦
依度冇KT fanboy
諗唔到點贏 除非今晚五個
5p互相通一通 解開心結
將琴日嘅比賽片段擺落去聽日個到用都一樣冇分別
決鬥啦KT fanboy,聽日場bo5,每邊派三條友出嚟,邊隊輸一場就死一個

Truck瘟手足代表:
來棲曉
Moya
Motorboating

KT fanboy快出招,唔交人名當你地唔決鬥
依度冇KT fanboy
或者往死裏打
你又笠
邊有KT fanboy, 全部都係T1風扇扮
壽司14.16除了藍寶仲有咩英可以carry?
你好勇敢 終於企出嚟
會燒多啲野比你哋
佢地唔交三個人名嘅話就算kt然咗我哋都唔使死
kennen
麻浦高中 Faker vs. Deft 歷史對戰記錄
https://www.fmkorea.com/7470541995

歷史記錄(Pe vs D)
2013-14 LCK冬季八強:3-0 Faker 獲勝
2015 MSI 總決賽:2-3 Deft 獲勝
2017 LCK春季決賽:Faker 3-0 獲勝
2017 LCK夏季季後賽R2:3-2 Faker 獲勝
2018 LCK春季季後賽R1:1-3 Deft 獲勝
2019 LCK春季季後賽R2:3-0 Faker 獲勝
2020 LCK春季季後賽R2:3-1 Faker 獲勝
2021年世界盃預選賽3-4種子賽:3-2 Faker獲勝
2021年世界盃四分之一決賽:Faker 3-0 獲勝
2022年世界總決賽:2-3 Deft 獲勝
2023 LCK夏季季後賽R1:3-1 Faker獲勝
2024 LCK夏季季後賽R1:3-1 Faker獲勝

總局數(場)
Faker:9勝(35場)
敏捷:3勝(16場)
誰將贏得最終的世界賽門票?

韓網留言:
其實都幾似Chovy 同 Zeka,Deft 專贏大獎
係國際賽決賽中相遇時,一定會全力以赴
哈哈,MSI 決賽同全球總決賽
聽日嘅比賽真係好重要..
大把啦 睇下肯唔肯嘅姐
反正覺得牙宙玩坦一定冇得贏
大家 唔使再叫佢哋玩自己嘢啦 聽日first pick corki俾你睇
仲有樹人
KT總監姜東勳:「我們找到了解決 Zeus 對抗 Perfect 的方法。」
https://youtu.be/ciROJ-_31hw
黑鬼
maokai
corki
EZ
leona

最強陣容
ksante 樹人 飛機 炸彈 reona
嚇鳩牙宙 咪撚驚呀
你Gap左完美哥成個2024㗎
Deft fanboy
kingen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞